Klantiga stjärnor

SPORTBLADET

Här är TV-bilderna som stjärnorna skäms över

1 av 3 | Foto: Jättemissen  David Beckham skjuter en straff skyhögt över i EM-kvalet till EM 2004 borta mot Turkiet. Men, turligt för ”Becks”, England gick til EM 2004 ändå.

Spelar du fotboll på så hög nivå att TV filmar ditt lags matcher, så är du förmodligen en bra spelare. Men alla kan ha en dålig dag. Här är bilderna som spelarna skäms över – och en absurd händelse, som du ska ta med en nypa salt.

Världens största fotbollsligor är i startgroparna för att gå i gång igen. Premier League började i helgen och snart är det dags för La Liga och Serie A med alla fantastiska spelare.

Korpnivå

Men som tittare eller åskådare på plats kan vi räkna med att inte enbart se bra prestationer. Mellan varven kommer enorma, obegripliga misstag och fadäser som får stjärnorna att framstå som Korpen-lirare.

David Beckham är en gudabenådad fotbollsspelare men han har gjort bort sig några gånger. En av hans värsta blundrar är när han sköt en straff skyhögt över i kvalet till EM 2004 (turkiske spelaren Alpay gick fram till ”Becks” och hånade honom direkt efter missen i oktober 2003. Efter det fick han bekymmer när han kom till sin klubb Aston Villa i England, men det är en annan historia).

Tidernas blundrar

Beckhams blunder finns med i en samling tokiga incidenter på Youtube, med inspelade snuttar som spelarna skäms över. Ett annat knäppt klipp är när spelaren bilderna här till höger försöker sig på ett inlägg i den högre skolan, en skola han själv inte tillhör.

Bland annat lossnar ett ben i en sekvens – men den uppmärksamme tittaren ser att det inte är ett ben av kött och blod.

Alla missarna ser du genom att klicka på länken nedan.