”Bravissimo” – läsarna hyllade OS-invigningen

SPORTBLADET

Majoriteten läsare hyllade OS-invigningen i kvällens Eftersnack.

Populära inslag näst efter den svenska truppens intåg var en mäktig backhoppare som skapades med hjälp av hundratals färggranna människokroppar i symbios, en jättelik fredsduva och en sladdande Ferrari.

Foto: Scanpix

OS-festen har startat. Invigningen i Turin blev en färgsprakande uppvisning inför 35 000 åskådare på plats och hundratals miljoner tv-tittare. Ett stort antal läsare tyckte till om invigningen, många hyllade tillställningen, andra var mindre roade.

”Bravissimo”

Invigningen fick mest ros. Här följer ett urval av kommentarerna:

” Hoppas spelen blir lika färgsprakande, tjusiga och dramatiska. Bravissimo!”

”Känslofyllt europeiskt med fart, fläkt och glädje”

”En pampig invigning. Grymt bra gjort med backhopparen”

”Herrejösses. Kommer OS fortsätta i detta tempo och denna stil blir det att följa från punkt till prick”

”Man blir glad av att få se en så praktfull, finurlig och skickligt genomförd invigning. Detta är exempel på människans goda sida”

”va härligt, en pigg anja, snygga kläder, härliga människor, synd att jag inte är arbetslös så jag kan sitta framför tv:n hela dygnet”

Ris och ros till kommentatorerna

Andra ämnen som diskuterades i eftersnacket var kommentatorerna Jacob Hård och Katarina Hultling. Några tyckte att Jacob och Katarina pratade sönder invigningen, andra att de gjorde ett bra jobb. En annan snackis för kvällen var varför USA:s trupp, på italienska Stati Uniti d'America, gick in före Sveriges.

Jim Jaber