Dyvik tillbaka i landslaget – tackar ja

Landslaget får som de vill. Anna Dyvik tackar ja till landslaget.

– De är villiga att anpassa vissa delar av sin verksamhet, säger Dyvik i ett pressmeddelande.

När det svenska skidlandslaget presenterade sin landslagstrupp för kommande säsong fanns Anna Dyvik med bland de uttagna damerna.

Hon hade dock inte bestämt sig för om hon skulle tacka ja.

Efter att ha satsat på egen hand förra säsongen och lyckats ta sig till OS så var hon tveksam.

– Jag är väldigt stolt att jag vågade gå min egen väg utanför landslaget förra året och väldigt tacksam till de som stöttade mig i det, säger Dyvik i ett pressmeddelande.

Men nu har hon bestämt sig för att återigen satsa i skidförbundets regi.

– För att ta ännu ett kliv till nästa vinter tror jag att det bästa för mig är att vara med i landslaget i år, tex är den stöttningen man får kring material och skidor i landslaget en viktig pusselbit som jag vill prioritera.

Landslaget har dock fått anpassa upplägget för att få tillbaka Dyvik i laget.

– För mig är det väldigt tydligt vad som utvecklar mig som skidåkare och samtidigt får mig att må bra som person. Jag är väldigt glad att jag och landslaget har kommit överens om ett upplägg som passar mig som person och att de är villiga att anpassa vissa delar av sin verksamhet så det också passar mig och kommer fortsätta utveckla mig som skidåkare.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

Ämnen i artikeln