Stjärnans lyxvilla till salu – för 15 miljoner

SPORTBLADET

Pokerstjärnan Phil Iveys lyxkåk i Las Vegas ute till försäljning efter skilsmässan

Foto: till salu Här är en av bilderna på Phil Iveys lyxvilla i Las Vegas. Den som väljer att köpa huset blir bland annat granne med David Copperfield och Andre Agassi.

Phil Ivey ska skilja sig från sin Luciaetta.

Då säljer paret sin lyxvilla i Las Vegas för 15 miljoner kronor.

Huset, som byggdes 2001, är omkring 625 kvadratmeter stort och utrustat med all tänkbar lyx, bland annat tre gigantiska sovrum, sex badrum och swimmingpool samt spa med utsikt över en golfbana av yppersta klass.

Pokerlegenden Phil Ivey flyttade in 2004 tillsammans med sin hustru Luciaetta, men nu när äktenskapet är slut väljer de att sälja det gemensamma hemmet.

Gör en förlustaffär

Lyxvillan finns ute till försäljning hos mäklare för 1 995 000 dollar, strax över 15 miljoner kronor. Slår du till får du bland annat Howard Lederer, Tomas Breitling, David Copperfield och Andre Agassi som grannar.

Enligt cakepoker gör finanskrisen och raset på den amerikanska bostadsmarknaden att Phil Ivey gör en förlust på affären. Han köpte huset för strax under 16 miljoner och det är mycket tveksamt om någon kommer att bjuda ens de 15 miljoner som stjärnan begärt.

Frågan är om det spelar någon större roll.

Phil Ivey har vunnit hundratals miljoner på sin poker genom åren och som delägare i pokersajten Full Tilt sägs han vara god för ett antal miljarder.

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker