Välkommen till en ny rosa värld

SPORTBLADET

Sportbladets Ipad-app har landat: "Det är helt fantastiskt"

Klockan sju i morse var det dags.

Då fick alla ni läsare chansen att läsa Sportbladet på Ipad.

En hel del av er läser just den här meningen i sin Ipad.

– Helt fantastisk kul! Jag vill välkomna alla som läser den här texten i Sportbladets app. Ni kommer att upptäcka en helt ny rosa värld bakom alla funktioner, säger Sportbladets printchef Michael Poromaa.

Sportbladet har satsat hårt på Ipadsatsningen och nu har du chansen att se resultatet. Dessutom kan du göra det helt gratis till en början.

Den är gratis

– Som ett öppningserbjudande kommer Sportbladet att erbjuda Ipad-tidningen gratis till sina läsare under en period. Men från februari kommer den att kosta för våra läsare, säger Pontus Ogebjer, affärsområdeschef Sportbladet.

– Vi har utvecklat en fantastisk produkt som vi verkligen vill ge chansen till så många som möjligt att få testa! Jag tror att får du leva med Sportbladet iPad fram till februari kommer ett starkt förhållande utvecklats som man helst inte vill lämna, säger Ogebjer.

”Från start till mål”

När du bläddrar igenom tidningen kan du för första gången läsa om målen och segrarna, och sen se de rörliga bilderna i själva tidningen.

Tillsammans med extra funktioner som Supernytt och Superbörsen får du en sportbevakning som inte skådats tidigare.

– Vi tar nyheten från start till mål. Alla kan hänga med hela dagen. Och sen går det vidare, det är en grym spiral av både nyheter och fördjupning, säger Michael Poromaa.