Indyföraren kan bli sexigast i världen

avAnna Andersson

Publicerad:
Uppdaterad:

Racingföraren och reklamikonen Danica Patrick kan bli sexigast i världen

1 av 7 | Foto: Joshua Lott, Reuters
Danica Patrick får Muhammad Ali Sports Achievement Award av boxarlegendaren.

Hon är en vinnare i männens värld.

Racingförare och baddräktsmodell.

Nu kan Danica Patrick utses till världens sexigaste kvinna.

Den amerikanska racingstjärnan Danica Patrick kör IRL och har börjat så smått med Nascar för att så småningom kunna ta steget över till den serien. Hon är en reklamikon som tjänar miljoner på sina prestationer och sitt utseende.

Fick pris av boxarlegendar

Hon inledde säsongen med en 15:e plats i Brasilien och på söndag körs säsongens andra IRL-lopp i St Petersburg, USA. Inför laddade hon med att träffa boxningslegendaren Muhammad All i samband med Muhammad-Ali-Fight-Night i Arizona.

– Det var riktigt coolt, säger hon efter det att hon tagit emot ett pris och fått skaka hand med den forne världsmästaren.

Dessutom är hon het i ett helt annat sammanhang, hon har nu chansen att röstas fram till "Sexiest Woman Ailve". Det amerikanska magasinet Esquire utlyser en omröstning varje år. Där möts kvinnorna två och två i en omröstning på nätet och den som får flest röster går vidare till nästa omgång. Danica Patrick möter den amerikanske sportjournalisten Erin Andrews – och i nuläget har Patrick 54 procent av rösterna (lite mer än 67 000).

Totalt är det 64 kvinnor som är med i omröstningen och tidigare har tjejer som Kate Beckinsale, Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Charlize Theron och Halle Berry tagit hem titeln.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Motorsport