Klart: Sportbladet sänder Serie A & La Liga i helgen

SPORTBLADET

Se superstjärnorna hos oss – vi visar alla 20 matcher helt gratis!

Grattis alla fotbollsälskare!

Succén rullar vidare.

För andra helgen i rad sänder Sportbladet alla matcher i La Liga och Serie A gratis.

Sportbladet rycker återigen in när inget tv-bolag köpt rättigheterna. Vi visar alla 20 matcherna i fjärde omgången av spanska La Liga och italienska Serie A fredag till söndag.

– Responsen från läsare och tittare är vi otroligt smickrade över. Fantastisk kul att kunna bjuda på detta igen, säger Sportbladets chef Pontus Carlgren.

Här är några några av förra helgens positiva reaktioner:

"Underbart Sportbladet, det känns som att vi tittar på matchen tillsammans allihopa".

"Riktigt snyggt gjort detta. Älskar satsningen och får en känsla av att detta inte blir den sista helgen ni kommer köra!"

"Jädra vilken bra kvalité också! Vilka pärlor ni är alltså! Helgen räddad!"

Se Messi, Ronaldo och Guidetti

Nu kan ni återigen bland annat se Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, John Guidetti, Juventus och Roma. Eller vad sägs om Palermo med Oscar Hiljemark och Robin Quaison borta mot Milan på lördagkvällen.

Vi fortsätter att visa matcherna på en livesida ihop med livestatistik och liverapportering på sportbladet.se. Utan kostnad för våra besökare.

–  Förra helgen visade att vi klarar av att sända sport på den här höga nivån, och tittarsiffrorna ligger på en mycket bra nivå. Vi lyckades nå ut med budskapet på kort tid, säger Sportbladets tv-chef Tobias Wixtröm.

Matcherna fortsätter också att kryddas med en Sportbladet-studio med våra kända och populära profiler. Samtliga matcher kommer att kommenteras på engelska.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A

La Liga