Poker

”Nalle” och ”Slaktarn” till Köpenhamns finalbord

Av: 

Minimedia

Jim Baas

SPORTBLADET

Peter ”Nalle” Hedlund, som vi skrivit om tidigare i veckan, har nått finalbordet i Köpenhamns EPT-turnering. Och där får han sällskap av landsmannen Petter ”Slaktarn” Petersson i en final med starkt nordiskt inslag.

Peter ”Nalle” Hedlund slår sig ner vid lördagens finalbord, som börjar klockan 14.
Peter ”Nalle” Hedlund slår sig ner vid lördagens finalbord, som börjar klockan 14.

Även två finländare, två danskar och en norrman har nått finalbordet, som alltid rymmer åtta spelare i EPT-sammanhang. Bara en fransman, Eric Larcheveque, bryter den nordiska dominansen.

”Nalle” showar på

I början av veckan berättade Sportbladet Poker om Peter ”Nalle” Hedlund i egenskap av Tony Rickardssons lärare. Han är ju så mycket mer än så – en bra pokerspelare själv – vilket kom i skymundan då.

Men nu är det mer än tydligt – av 462 startande är han alltså en av de åtta vid finalbordet.

Musik i kubik

Vem är Peter ”Nalle” Hedlund? Den frågan kanske en och annan ur den breda floran av Aftonbladetläsare ställer sig.

I poker-Sverige är han dock välkänd – som en ideligen snackande men bra pokerspelare, som gärna lyssnar på musik under spelets gång. Vad han lyssnar på får ni reda på genom att klicka på en av blålänkarna här intill. Den andra blålänken skvallrar om vilka hisnande summor som står på spel för de åtta finalister som sätter sig ner vid finalbordet i dag.

En final som för övrigt webbsänds exklusivt i Sverige av aftonbladet.se. Klicka på den tredje blålänken, ”webb-TV från EPT”, och läs mer om det.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker