Stjärnan utsatt för våldsattack

Två maskerade män gick till våldsam attack mot franska pokerspelaren Cyril Mouly.

Han kom undan med lindriga skador – men hans chaufför avled efter flera knivhugg.

Vad som ligger bakom attentatet är ännu oklart, det skriver pokerstrategy.com.

Cyril Mouly.
Cyril Mouly.

Det var tidigt i tisdags morse som händelsen inträffade i Paris. Det franska pokerproffset Cyril Mouly, känd som en storspelare och har medverkat i flertalet tv-produktioner kring poker, var då på väg hem från en fest.

Helt plötsligt gick två maskerade män till en mycket våldsam attack mot bilen, det rapporterar pokerstrategy.com.

Avvärjde angriparna

Mouly själv kom undan med lindriga skador, efter att ha avvärjt angriparna med hjälp av sin chaufför. Stjärnan kunde ta sig från platsen självmant och begav sig genast till den lokaka polisstationen för att anmäla händelsen.

När han senare återvände till brottsplatsen, tillsammans med polisen, hittades chauffören död på golvet, med flera knivhugg och sår vid nacke och bröst.

Anklagades för bedrägeri

Cyril Mouly har ett rykte om sig att ha en brokig bakgrund och nyligen var han uppe i domstolen där han anklagades för bedrägeri. Nu utreder polisen fallet och än så länge är det oklart om attacken var kopplat till pokerproffsets privatliv eller om det var en slumpmässig handling.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN