Tidigare landslagsstjärna i krogbråk

Andreas Granqvist går ut och ber om ursäkt

Tidigare landslagsstjärnan Andreas Granqvist med sällskap hamnade under natten till söndag i bråk utanför en krog.

Nu går han ut och ber om ursäkt.

– Jag försatte mig själv i en situation som jag inte borde hamnat i, säger han till klubbens hemsida.

Under söndagen rapporterade Kvällsposten att en tidigare landslagsspelare hade hamnat i krogbråk natten till söndag i en sydsvensk stad. Senare bekräftade Helsingborgs IF att det rör sig om Andreas Granqvist, 36.

I en film som spridit sig på nätet kan man se hur kraftiga knuffar delas ut. Andreas Granqvist hamnar senare på marken och efter att han rest sig upp tvingas han hållas tillbaka av två personer. Enligt Kvällsposten ska Granqvist då ha sagt:

– Rör mig en fucking jävla gång till.

Går ut och ber om ursäkt

På Helsingborgs hemsida ber Andreas Granqvist om ursäkt.

– Jag vill börja med att be om ursäkt till alla. Jag försatte mig själv i en situation som jag inte borde hamnat i där en högljudd verbal diskussion uppstod med en person jag känner. Tyvärr gick det för långt då en person i mitt sällskap hamnade i en dust med en ordningsvakt. Detta ska givetvis inte få ske.

Även Helsingborgs klubbdirektör Joel Sandborg har uttalat sig om situationen till klubbens hemsida.

– Det är beklagligt att detta inträffat och det rimmar såklart inte med klubbens värderingar. Andreas har under morgonen varit i kontakt med klubben, informerat om vad som inträffat och bett om ursäkt.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN