Zlatans första ord efter operationen: ”Jag har lidit”

Zlatan Ibrahimovic, 40, har opererat sitt knä.

I ett Instagraminlägg berättar han om smärtan han dragits med.

– Jag har inte sovit på ett halvår, jag har aldrig lidit så mycket, skriver superstjärnan.

Zlatan Ibrahimovic blev nyligen italiensk mästare med AC Milan.

Under gårdagen kom beskedet att han har opererats för sitt knäproblem och att han blir borta sju till åtta månader.

Instagram berättar nu superstjärnan om den tuffa skadeperioden som varit:

”Det senaste halvåret har jag spelat utan ett korsband i mitt vänstra knä. Svullen i sex månader. Jag har bara kunnat träna med laget 10 gånger de senaste sex månaderna. Tog mer än 20 injektioner på sex månader. Tömt knät en gång i veckan i sex månader. Smärtstillande varje dag i sex månader. Knappt sovit på sex månader på grund av smärtan”, skriver han och fortsätter:

”Jag har aldrig lidit så mycket”

”Jag har aldrig lidit så mycket på och utanför planen. Jag har gjort det omöjliga möjligt. I mitt huvud hade jag bara ett mål, att göra mina lagkamrater och tränare till italienska mästare. Jag hade gett dem ett löfte. Idag har jag ett nytt korsband och ännu en titel”, avslutar han.

Sedan Milan säkrade titeln har det spekulerats i huruvida Zlatan skulle avsluta karriären eller inte. Uppgifter i italiensk media har gjort gällande att Zlatan tänker fortsätta, men han själv lämnar inget besked i frågan.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.