Mayweathers jättekåk – elva sovrum och egen vingård

Av: Daniel Sörensen

Publicerad:
Uppdaterad:

Han säger själv att ingen annan boxare dragit in lika mycket pengar som han gjort – och kanske är detta det yttersta beviset för det.

Floyd Mayweathers nyköpta drömhus i Las Vegas har bland annat plats för elva sovrum, två egna gästhus, två pooler, ett underjordsgarage med plats för 20 bilar samt en egen vingård på tomten.

Priset? Drygt 92 miljoner kronor.

Går du i flyttankar? Kanske vill du ha någonting större?

Här får du lite inspiration från den obesegrade boxningsmästaren Floyd Mayweather Jr., 41.

I takt med att han förbereder sig för en eventuell storfajt mot ryssen Khabib Nurmagomedov väljer amerikanen nu att spendera en del av den megasumma pengar som han har tjänat under sin karriär.

– Vi ska slåss. Jag kan inte säga hur Khabib ser på det, men jag ska se till att det händer. Jag vet ingen annan boxare med mina resultat. Jag vet ingen annan boxare som har tjänat så mycket pengar som jag har gjort, har Mayweather tidigare sagt om fajten, och sina pengar.

1 av 4 | Foto: Luxury states international

Gigantiskt garage under marken

På Instagram har Mayweather publicerat två filmklipp där han visar sina följare delar av den nyköpta jättevillan i Las Vegas ökenområden.

Mitt nya hem, jag är verkligen välsignad”, skriver han.

Fastigheten (med tomten inräknad) är drygt 5,6 hektar stor – huvudbyggnaden motsvarar 5 706 kvadratmeter. Han fick loss den för drygt 92 miljoner kronor.

Enligt Daily Mail innehåller huset elva sovrum, fjorton badrum, ett gym, en hiss, en gigantisk vinkällare, en ute– och en innepool, ett separat poolhus, två gästhus och två mindre garage samt ett gigantiskt garage under marken med plats för 20 bilar.

Dessutom har Mayweather en egen vingård på sin tomt. Det ni.

Publicerad:

LÄS VIDARE