Tomas Brolin med i Pokermiljonen

avZendry Svärdkrona

SPORTBLADET

Gör comeback i programmet tillsammans med "Hoa-Hoa"

Tomas Brolin, Petter, Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren, Arne Hegerfors och Magdalena In de Betou är de sista namnen ut bland kändisdeltagarna i säsong 4. Inspelningen sker i Tallin i Estland mellan 17-20 augusti. Programmet har premiär i TV4 den 5 oktober.

Hip-hop- och rapartisten Petter är debutant liksom Magdalena In de Betou, som vi främst känner från rollen som Kajsa i TV-serien Cleo. Under våren har vi kunnat följa henne som Kicki i SVT's tv-serie Lite som du. Arne Hegerfors skulle ha varit med i första säsongen av Pokermiljonen men fick förhinder och är nu istället glädjande en av deltagarna i kommande säsong. Tillbaka för andra gången är både Tomas Brolin och Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren.

– Jag är oerhört stolt över att kunna presentera ett sådant fantastiskt startfält kommande säsong. Vi ser fram emot kvalificeringsturneringen nu närmast och sedan i mitten på augusti bär det av till Tallin säger, Christian Bönnelyche marknadschef Unibet Sverige.

Sju program kommer att sändas

Höstsäsongen består av 7 program, 6 kvalspel och 1 finalomgång. 36 spelare gör upp om 6 platser i finalen. I varje heat deltar förutom kändisarna, ett proffs och två utmanare som kvalificerat sig via spel på Unibets site. Kvalificeringsturneringen börjar 3 juli och pågår under sex veckor. Förra säsongen vanns av Tomas Lindgren, en spelare som kvalificerade sig till programmet.

Mjällby och Brolin är några av kändisarna

Följande kändisar deltar i säsong 4:

Johan Mjällby, Tomas Brolin, Annette Norberg, Lasse Anrell, Torgny Mogren, Lennart ”Hoa-Hoa” Dahlgren, Arne Hegerfors, Magdalena In de Betou, Kjell Bergqvist, Dilba, Mårten Andersson, Tomas Hanzon Morgan Alling, Peter Magnusson, Måns Zelmerlöw, Lotta Bromé, Petter Askergren och Josefine Sundström.

Följande proffs deltar i säsong 4:

Erik Sagström, Bengt Sonnert, Cecilia Nordenstam, Ayhan Alsancak, Mattias Andersson och Johan Storåkers

Så här ser kändis- och proffssammansättningen ut i kommande program:

Dilba Demirbag, Måns Zelmerlöw, Arne Hegerfors, Erik Sagström

Lennart ”Hoa-Hoa”Dahlgren, Morgan Alling, Annette Norberg, Mattias Andersson

Lotta Bromé, Petter Askergren, Mårten Andersson, Johan Storåkers

Kjell Bergqvist, Peter Magnusson, Magdalena In de Betou, Bengt Sonnert

Josefine Sundström, Thomas Hanzon, Lasse Anrell, Ayhan

Tomas Brolin, Johan Mjällby, Torgny Mogren, Cecilia Nordenstam

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker