NFL–stjärnan slets ur bilen – misstänks för rattfylleri

Enligt polisrapporten hade han vattniga ögon, pratade osammanhängande, luktade alkohol och hade enbart en sko på sig i samband med gripandet.

Trots det förstod först inte Marshawn Lynch, tidigare NFL-stjärna, varför polisen ingrep mot honom.

”Jag har inte druckit, jag tar inte droger, men jag har stulit bilen”, säger Lynch själv till poliserna enligt rapporten, skriver People.

Under tisdagsmorgonen kontrollerade en patrull vid Las Vegas-polisen en parkerad Shelby GT500 med förardörren öppen.

Bakom ratten satt en sovande Marshawn Lynch, tidigare NFL-stjärna och vinnare av Super Bowl 2013.

Enligt polisrapporten hade han vattniga ögon, pratade osammanhängande, luktade alkohol, hade enbart en sko på sig och somnade under samtal med polisen i samband med gripandet.

Marshawn Lynch i samband med gripandet.
Marshawn Lynch i samband med gripandet.

Stjärnan: ”Har stulit bilen”

Lynch förstod inte syftet med kontrollen – i ett klipp från polisens kroppskameror påpekar han lugnt flera gånger att bilen är parkerad och undrar vad problemet är.

36-åringen slits sedan ut ur bilen och arresteras misstänkt för bland annat rattfylleri och för att ha framfört ett oregistrerat fordon.

”Jag har inte druckit, jag tar inte droger, men jag har stulit bilen”, säger Lynch enligt polisrapporten och fick vänta med att nykterhetskontrolleras med tanke på sitt tillstånd.

Rättegången uppges äga rum i december.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN