Karins bikini-kupp – chockade Norge

Tvingades klä av sig vid poker-bordet efter förlorat vad

Pokerspel och galna vad går som bekant hand i hand.

Senast i raden är norska proffset Karin Boquist Bruteig, 25, som tvingades spela norska mästerskapet i bikini efter en förlorad vadslagning.

– Jag tror motspelarna tyckte det var lite störande, säger hon till norska TV2.

Karin Boquist Bruteig
Karin Boquist Bruteig

Norska mästerskapen i poker avgjordes i Dublin under förra veckan och inledningen av Main Event blev något chockartad för en stor del av spelarna i lokalen.

Plötsligt ställde sig 25-åriga proffset Karin Boquist Bruteig upp vid bordet och klädde helt sonika ner sig till bikini mitt under rådande spel.

"Var så svettig innan"

Det visade sig att naken-chocken berodde på ett förlorat viktvad, med oklara förutsättningar, mot onlineproffset Ola "Odd_Oddsen" Amundsgård.

– Hade jag vunnit vadet hade han fått spela i full längdskidutrustning med stavar och skidor. Det hade också varit roligt, säger hon till norska TV2.

I stället vad det alltså Karin Boquist Bruteig som fick ställa till med spektaklet, något hon enligt egen utsago inte hade något som helst emot. För motspelarna vid bordet ledde det däremot till en del koncentrationssvårigheter.

– Jag tror motspelarna tyckte det var lite störande. Jag tyckte det var härligt eftersom jag var så svettig innan, säger hon.

Se Karins klädkupp här (OBS: Extern länk)

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN