McGregor i barslagsmål med brottsmisstänkt trio

Foto: TT
McGregor.
SPORTBLADET

MMA-giganten Conor McGregor hamnade i blåsväder tidigare under månaden när han gick till attack mot en domare och en funktionär.

Nu har superstjärnan hamnat i händelsernas centrum på nytt - efter ett barslagsmål.

Conor McGregor, 29, var under söndagskvällen inblandad i ett barslagsmål med tre män på en pub i södra Irland – ingen skadades dock allvarligt.

Männen som var involverade i slagsmålet är, enligt Dailymail, med i ett gäng som tidigare har kopplats ihop med en stor kokain- och vapenimport.

Enligt vittnena på The Black Forge Inn försvann superstjärnan snabbt från platsen efter händelsen.

Polisen: ”Finns ingen rapport”

Den irländska polisen berättar att de är medvetna om slagsmålet, men att ingen polisanmälan har gjorts och att de därför inte kommer gå vidare med fallet.

– Det har inte inkommit någon rapport från denna händelse från någon part. Det har inte förekommit något uttalande från de inblandade eller från puben, säger en källa inom polisen till Irish Independent.

Angrep domare och funktionär

McGregor hamnade även i blåsväder tidigare under månaden när han gick till attack mot en domare och en funktionär under MMA-galan Bellator 187 i Dublin.

Hans irländska vän, Charlie Ward, gjorde sin debut i divisionen - och gjorde ingen besviken då han knockade sin motståndare John Redmond redan i första ronden.

Efter Wards seger kastade sig 29-åringen in i oktogonen för att fira med sin vän – men glädjen byttes snart ut mot ilska.

Domaren Marc Goddard menade att McGregor inte hade rätt att vistas i buren - MMA-stjärnan blev då rasande och gick till attack mot Goddard.

Efter att ha kastats ut ska Conor McGregor dessutom ha slagit en av funktionärerna till galan.

Presidenten: ”McGregors framtid är oviss”

Det har gått över ett år sedan 29-åringen satte sin fot i UFC-buren och han har fortfarande inte indikerat att han vill återvända till MMA igen.

Enligt ESPN ska UFC:s vd Dana White ha sagt att han inte vet hur McGregors framtid ser ut.

– Conor är en rik kille. Han är en gud i Irland och det är inte en hälsosam miljö. Jag vet inte om han återvänder, säger White.

ARTIKELN HANDLAR OM

MMA

Dublin

UFC