Svor in i kameran – nu kan karriären vara över

1 av 5 | Foto: AFP
SPORTBLADET

Tiger Woods mardrömshelg är lagd till handlingarna.

Efter en ny ryggskada fruktar många att karriären kan vara över.

– Jag ramlade ner i bunkern, säger Woods.

Den tidigare dominanten inom golfsporten, Tiger Woods, hade en tung helg vid WGC-Bridgestone i amerikanska Akron. Kämpades med att hänga på i tätstriden svor han åt en kameraman som blev lite för närgången.

På väg fram mot bollen fick han syn på kameran och vädjade:

– You guys give me a little fucking space.

Trots idel kämpande klickade det inte för Tiger, som gjorde sin blott tredje tävling efter att ha återvänt från den ryggoperation han genomgick i mars tidigare i år.

Och under den sista dagens spel kom det ultimata dråpslaget. På det nionde hålet bröt han tävlingen och ropade efter en golfbil att ta honom tillbaka till banans läkarbuss – han hade skadat ryggen igen.

”Haft spasmer”

Väl framme kämpade han enligt Daily Express med att ens få av sig sina golfskor.

– Det hände på det andra hålet. Jag slog andraslaget och ramlade sedan ner i bunkern. Jag gjorde illa ryggen och har haft spasmer sedan dess. Det är hela ländryggen, jag vet inte vad som hänt, säger Woods.

Enligt Express råder stora tvivel kring hans framtida karriär och Golf Channels studioankare Kelly Tilghman konstaterar på Twitter:

– Folk kommer att spekulera kring Tiger Woods vara eller inte vara vid PGA Championship, Fed Ex och Ryder Cup. Vi borde snarare oroa oss över hans karriär.

ARTIKELN HANDLAR OM

Golf