Sportbladet

”Jag gör ju allt sånt som alla andra bara kan drömma om...”

SPORTBLADET

Lasse Anrell chattade med läsarna direkt från Milanostoppet på ”glassresan”

Moderator säger: Då kör vi igång chatten med Lasse Anrell på plats i Milano
Lasse Anrell säger: Hej allihopa, nu är jag här. Chatta på!
robbin säger: vad trod du zlatan kan göra idag
Lasse Anrell säger: Alla här är överens om att Zlatan är hela nyckeln till Inters spel. Lyckas Zlatan - lyckas Inter. Och då är vägen mot mästerskapet öppet.
Magnus säger: hej hej jag har hört att milanoderbyn är den snällaste derbyt i Europa inga bråk mellan fansen är det sant?
Lasse Anrell säger: Om det är snällast är väl en smaksak, men du har rätt; normalt är det väldigt lugnt ute på stan mellan fansen, de umgås, träffas och pratar. Sen brukar det gå ganska vilt till inne på läktarna, men det är kanske en annan sak.
SucraM säger: Milanoderbyt är ett av världens största. Men vilket derby är störst enligt dig?
Lasse Anrell säger: För mig är det här världens största tillsammans med Roma-Lazio. Möjligen med konkurrens av Celtic-Rangers, men där är ju fotbollen betydligt sämre. Av det här kan man antagligen dra slutsatsen att jag är torsk på italiensk fotboll - och det stämmer.
Ibra8 säger: Hej.Varför inser inte svenska folket Zlatans storhet och accepterar den för den grymma fotbollspelare han är?Alla ska alltid gnälla på att han är en diva,det är väl inget fel att tro på sig själv?Speciellt när man är en av världens bästa fotbollspelare?
Lasse Anrell säger: Du har helt rätt. Alla här pratar om att det bara är Zlatan som kan utmana Messi och Gerrard om titeln som världens största just nu. I Sverige vet jag inte, har vi ändå inte tagit till oss nu att Zlatan är bäst. Jag hoppas det.
asdasdasd24 säger: vad gör man med alla beckham-tröjor nu? är man besvikna i milano?
Lasse Anrell säger: Jag tror man hoppas att sista ordet inte är sagt. Jag tror alla blev väldigt förvånade över Mourinhos hyllning av Beckham i går. Jag blev det i alla fall.
Thomas säger: Tror du Zlatan blir kvar i Inter länge? Kommer han någonsin spela i PL?
Lasse Anrell säger: Jag tror han stannar här så länge de vill ha honom kvar. Hans fru trivs i Milano vad jag hört och han är kungen av Milano utan någon som helst tvekan. Klart han trivs.
erka säger: hejsan lasse, vad tycker du själv om maldini som spelare?
Lasse Anrell säger: Om vi bortser från att han blivit gammal och långsam så är han naturligtvis en av de stora mittbacksstrategerna vi haft under efterkrigstiden.
mirza säger: tja Lasse hur ser det ut i Milano några timmar före avspark?
Lasse Anrell säger: Jag kommer just från centrum och där var det tusentals unga män - väldigt lite kvinnor, faktiskt - som drog omkring i lagens olika halsdukar och tröjor. Men det är ganska kallt - bara 5+ - så alla är ganska påpälsade. Inga verkade fulla, alla verkade samlade.
Kalle_ander säger: hejsan. du måste ju ha ett av sverige bästa arbete ..? hur känns det /MVH Kalle
Lasse Anrell säger: Det känns skitbra. Det är inte utan anledning mitt nya reportageprojekt kallas för Glassresan. Jag gör ju allt sånt som alla andra bara kan drömma om...
Joel säger: Hej! Vad förväntar du dig av matchen ikväll? Och hur tror du det går, kan Milan utan Kaká hota?
Lasse Anrell säger: Jag kommer just från en restaurang där jag ätit lunch med Simon Bank. Han tror att Milan vinner med 1-0. För att de måste om de ska hänga på. Jag tror inte det. 1-1 skulle jag satsa en tia på om jag var hemma. Jag tror att Mourinhos osannolika svit av 109 hemmamatcher utan förlust håller...
Johan säger: tjena Lasse, hur går snacket i tidningarna nere i Milano dagarna innan en sådan här match?
Lasse Anrell säger: Det är väldigt mycket spekulerande om Zlatans roll och hur han ska få hål på Milans backlinje. Gazzettan toppar med honom i dag igen. Sen är det mycket snack om Maicons vara eller inte vara. Hans offensiva kvaliteter anses oumbärliga för Inter. jag tror att han spelar.
diddo säger: hur står sig tex ett sthlms derby atmosfärsmässigt mot detta milanoderby?
Lasse Anrell säger: Det är som att jämföra Abba med Secret Service. Om du förstår vad jag menar... Ett Råsundaderby står sig bra, men det här är ändå en annan nivå. San Siro är dubbelt så stort drygt som Råsunda.
Gentrit säger: vilken fotbollsspelare gillar du mest:P
Lasse Anrell säger: Dubbelt så stort menade jag...
Lasse Anrell säger: Jag gillar Zlatan så klart. Det känns enormt stort att få se honom här ikväll. Och alla förväntar sig att han ska dominera.
Axy säger: Hej! vilken spelare har högst status i milano?
Lasse Anrell säger: I Milano: Zlatan utan tvekan. Inte ens Ronaldinho är i närheten i mediarapporteringen. Om du menar Milan så är det Kaka men han är inte med i kväll...
The Special One säger: Har Mourinho hettat upp känslorna inför derbyt?
Lasse Anrell säger: Det tycker jag inte. Han höll en ganska låg profil och var väldigt vänlig mot Milan. Hyllade ju till och med Beckham. Mourinho är en smart kille som vet när han måste dominera och när han ska låta laget dominera.
Gentrit säger: tror du att zlatan gör drömmål ikväll mot milan?
Lasse Anrell säger: Ingen aning, men man kan ju bara hoppas att det sker framför Interklacken i så fall. Där ska jag stå. Om du kan se matchen på tv ska jag vinka till dej!
cervini säger: Hur ser det ut utanför arenan och i stort sätt i milano?
Lasse Anrell säger: Jag har inte varit vid arenan än. Ska åka dit om en dryg timme.
Axy säger: Din topp fem lista av de bästa spelarna i Italien?
Lasse Anrell säger: 1. Totti (av sentimentala skäl, men han ser bra ut nu igen). 2. Zlatan. 3. Kaka. 4. Maicon. 5. Del Piero
Nille P säger: Jag är helt klart avis på dina resor men det är lätt för dig att uppleva dem som allt pröjsat. Ska bänka mig i soffan för att uppleva den på mitt sätt, popcorn och coca cola. Heja Inter!!!! Vad blir nästa resmål?
Lasse Anrell säger: Ha ha, du är inte ensam om att vara avis! Men sport är ganska bra på tv också... Jag har inte bestämt nästa resmål än. Förslag?
Daniel K säger: Vem kommer stå för avgörandet ikväll tror du?
Lasse Anrell säger: Jag tror på Beckham eller Zlatan. Ronaldinho avgjorde ju vårderbyt men jag tror på någon annan den här gången.
Moderator säger: Då avslutar vi med tre frågor till åt Lasse
mike säger: Hej Lasse! Hur ser en uppladdning inför Milan-derbyt ut? Vart går Du efter matchen? Vilka hänger Du med? Ha en trevlig afton!/Micael, Hjo
Lasse Anrell säger: Uppladdningen var med Simon Bank på en krog som heter Mördaren på italienska... Himla trevligt. Efter matchen ska jag hem till summet och skriva... tyvärr. Hade hellre gått med mina nya (?) Intervänner och firat Zlatans drömmål och rökt fet cigarr.
linda säger: Vilka vinner matchen på läktaren?
Lasse Anrell säger: Inter odiskutabelt. Det sägs att de bara sålt 20 procent av biljetterna till Milansupportrar. Nu tackar jag för mig, ska packa ihop mina saker och mig själv och dra till San Siro. Hoppas ni kan se matchen på tv och tack för alla smarta frågor.
Moderator säger: Vi tackar Lasse Anrell för att han ställde upp och hoppas han får en trevlig kväll på matchen

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet