Göteborgsprofilerna möttes på tennisplanen

En tennismatch mellan två stora Göteborgsprofiler är inget vi ser varje dag.

Men på måndagskvällen möttes Håkan Hellström och Glenn Hysén på planen.

– Det var jävligt kul att bara spela. Håkan var jävligt bra, säger Hysén.

Vi är inte allt för vana vid att se Håkan Hellström i idrottssammanhang, även om det finns en del fotbollsmatcher i bagaget. Däremot på scen är vi ganska vana vid att se honom, och vid ett par tillfällen har Glenn Hysén varit i publiken. En och annan efterfest på Avenyn tillsammans har det också blivit för de två göteborgarna.

– Det roligaste med att träffa Håkan är att han är precis som vem som helst, inget märkvärdigt utan verkligen en normal kille, säger Hysén.

”Jävligt roligt”

De två profilerna möttes nu på tennisplanen, vilket GP var först att rapportera om. De spelade tillsammans med Hyséns gamla fotbollskompis Hasse Johansson och Håkans pappa, Björn, på måndagskvällen.

– Hasse frågade om jag ville spela med senior Hellström, farsan då. Håkan följde med, så vi fyra spelade dubbel i en och en halvtimme. Det var jävligt roligt, säger Hysén.

Kämpar och svettas

Enligt Hysén var Hellström bra även på tennisplanen.

– Han kämpar och svettas, han ger hundra procent, precis som på scen, säger han.

Matchen hade ingen vinnare, utan de skiftade paren och spelade mest för att det var roligt. Men båda spelade på som att det är en riktig tävlingsmatch.

– Ingen utav oss lägger sig. Jag skulle inte säga att jag springer mer än honom, men jag ger inte heller upp. Det är väl bara att inse att man inte är tillräckligt bra på tennis.

Gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om exempelvis samhällefrågor och politik? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka på länken för att anmäla dig.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.