Superduon kör vidare tillsammans

Publicerad:
Uppdaterad:
Tom Brady (vänster) och Rob Gronkowski (höger).
Foto: David J. Phillip / TT NYHETSBYRÅN
Tom Brady (vänster) och Rob Gronkowski (höger).

SPORTBLADET

Tom Brady + Rob Gronkowski = Sant.

Tillsammans har duon vunnit fyra Super Bowls.

Nu pekar allt på att de fortsätter spela tillsammans i Tampa Bay Buccaneers.

I Super Bowl LV kombinerade Tom Brady och Rob Gronkowski till två touchdowns. Totalt har de tillsammans spelat sig fram till fem touchdowns i Super Bowl-matcher, vilket är mer än någon annan duo mäktat med i NFL:s historia.

Aktionerna blev avgörande och Tampa Bay Buccaneers blev mästare. Brady och Gronkowski har tillsammans spelat hem fyra mästarringar, efter att även varit lagkamrater i New England Patriots.

Ni hör ju.

Om man vill vinna Super Bowl-titlar ska man sätta duon i samma lag. Detta verkar Buccaneers vara medvetna om, då allt pekar på att det blir en fortsättning för de båda i laget över nästa säsong.

Uppges tjäna 85 miljoner kronor för en säsong

Enligt NBC Sports har har Gronkowskis agent Drew Rosenhaus berättat att den enorma tight enden tecknat en ettårsförlängning med klubben.

Avtalet ska vara värt upp till 85 miljoner svenska kronor.

Gronkowski hintar om samma sak på Twitter.

NFL twittradde ut en bild på Brady och Gronkowski tillsammans, varpå ”Gronk” retweetade bilden med texten ”Är ni redo barn?”.

Buccaneers använde i samma veva plattformen för att dela en video där duon skrattar tillsammans. Än så länge är dock ingenting bekräftat från klubbens håll.

Tom Brady tecknade i fredags ett nytt avtal som håller honom i klubben tills att han fyller 45. Enligt NBC Sports har han gått ned avsevärt i lön för att möjliggöra kontraktsförlängningar med spelare vars kontrakt gått ut med den regerande mästaren.

”Vi håller ihop bandet”, twittrade Brady ut då.

Gronkowski är just en spelare utan kontrakt med ”Buccs”, och hade till och med pensionerat sin spelarkarriär innan förra säsongen.

Då lyckades Brady locka tillbaka lekkamraten. Mycket talar nu för att han lyckas göra samma sak till denna säsong.

Tidigare har Buccaneers förlängt med Lavonte David, Shaq Barrett och Chris Godwin.

Foto: David J. Phillip / TT NYHETSBYRÅN
Tom Brady, sjufaldig Super Bowl-vinnare.
Publicerad:

LÄS VIDARE