Hjälp Sportbladet – och få en Ipad

SPORTBLADET

Succén fortsätter – nu söker vi två nya testpiloter till appen

Sportbladets Ipad-app gör succé. Nu vill vi ha din hjälp att bli ännu bättre. Bli en av våra två nya testpiloter – och få en egen Ipad.

– Det har varit både roligt och intressant, kan verkligen rekommenderas, säger en av de som har testar appen.

Anmäl dig enkelt här på vår Facebooksida.

Succéappen ska utvecklas ytterligare. Från början fick tio personer vara med och testa applikationen, ge synpunkter och komma med förslag på hur den kunde förbättras och utvecklats.

Arbetet gör skillnad

Och nu bjuder vi in ännu fler. Ytterligare två testpiloter ska få vara med i arbetet med appen.

Gå in på Facebook, bli medlem i Sportbladet-gruppen och ”gilla” inlägget om tävlingen. Vi väljer sedan ut två stycken personer som blir testpilot elva och tolv. Och testpiloternas åsikter, de gör verkligen skillnad.

– Vi har fått otroligt mycket feedback. Mycket positivt men även kritik som kommer att göra appen ännu bättre i framtiden. Dessutom har vi fått många galna, roliga och bra idéer som vi ska titta på, säger Sportbladets printchef Michael Poromaa.

Piloterna lyriska

Och de tio premiärpiloterna är lyriska över möjligheten att ha fått vara med i arbetet med Sportbladets app. Ord som succé, intressant, jättekul och inspirerande hörs när piloterna själva summerar.

– Jättekul att få vara med från början! Skoj att få fundera över hur man faktiskt använder appen och vad som kan göra den bättre, summerar en pilot.