Försökte råna UFC-fajtern – fick besöka sjukhus

avFredrik Jönsson

En man försökte råna UFC-fajtern Polyana Viana i helgen.

Det var en dum idé.

Polyana Viana stod och väntade på en taxi utanför sin lägenhet i Rio de Janeiro i helgen då en man kom fram och frågade efter vad klockan var. Sen försökte han stjäla hennes mobiltelefon och hotade med att han hade en pistol.

– Han satt verkligen nära mig. Så jag tänkte, ”om det är en pistol så kommer han inte hinna med att dra fram den”. Så jag ställde mig upp. Jag slog till honom två gånger och gav honom en spark. Han föll omkull och jag kunde hålla fast honom i ett grepp. Jag satte tillbaka honom på samma ställe som innan och sa att ”nu väntar vi på polisen”, berättar Viana för MMA Junkie.

Hade ingen pistol

Viana trodde inte att han hade en pistol, och senare visade det sig att hon hade haft rätt. Han hade kartongpapper i fickan och det var format på ett sätt så att det skulle se ut som att det var en pistol.

Viana fick inga skador, men mannen fick besöka sjukhus innan han hamnade på polisstationen. UFC-pampen Dana White lade upp en bild på mannen på Instagram.

Två män försökte råna henne

Det är inte första gången som Viana blir utsatt för ett rånförsök. När hon bodde i Belem försökte två män stjäla hennes telefon.

– Han förstörde mitt paraply och försökte sno min mobil. Jag sa till honom att han inte fick ta den. När han försökte ta den från min hand så slog jag honom i ansiktet. Han blev rädd. Jag var också rädd eftersom de var två. Men han var mer rädd, han drog iväg med sin motorcykel, säger Viana.

Foto: UFC
Polyana Viana.

ARTIKELN HANDLAR OM

MMA

UFC