Intervjukuppen som ställde Kalla

”Märkligaste någonsin”

avSimon Sjöstrand

SPORTBLADET

Här är intervjun som förbryllade Charlotte Kalla, 30.

En norsk tv-reporter valde att spela mobilspel i stället för att lyssna på hennes svar.

– Det där var den märkligaste intervjun jag någonsin varit med om, säger Kalla till Expressen efter att hon fått reda på att allt var på skoj.

Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: Youtube
Komikern Calle Hellevang-Larsen

Charlotte Kalla, 30, fick en fin start på säsongen. Två segrar av två möjliga blev facit från säsongspremiären i Gällivare, där Kalla var överlägsen i båda loppen.

– Det kändes bra. Jag öppnade mer kontrollerat i dag och hade kraft att trycka hela vägen, men det finns mer att ta av, sa Kalla till SVT efter lördagens seger på tio kilometer klassiskt.

Och som vanligt var skidstjärnan ett hett villebråd bland medierna på plats.

Humorinslag

Kalla stod tålmodigt kvar och lät sig intervjuas av allt från kvällstidningarna till Radiosporten.

Då blev hon ställd av TV Norge.

Enligt Expressen frågade reportern henne om loppet och om den kommande säsongen – men spelade mobilspel i stället för att lyssna på hennes svar.

Haken?

Intervjun var, skriver Expressen, ett humorinslag som ska visas under OS i Sydkorea och reportern är komikern Calle Hellevang-Larsen, känd från programmet ”I kveld med Ylvis”.

”Fattade inte det”

– Han skämtade? Jag fattade inte det, säger Kalla till Expressen.

– Jag tänkte bara att det där var den märkligaste intervjun jag någonsin varit med om, säger 30-åringen efter samtalet med Hellevang-Larsen, som under intervjun stundtals också blev helt tyst och ”glömde” att ställa frågor.

Expressen: Är det kul eller är det slöseri med er tid?

– Jag tycker inte det är jättekul när det är minus tio och jag står i mina pjäxor och fryser. Nej… det var lite kul ändå! Att jag gick på det, säger Kalla.