Bandy

Muhrén såg rött när Saik föll

Av: 

AnnaMaria Jansson

SPORTBLADET

Och Västerås missade chansen

Magnus Muhrén.
Magnus Muhrén.

Västerås hade chansen att gå upp i delad serieledning.

Men de tog den inte.

Istället skrällde Kungälv.

Kungälv har inte haft det lätt det senaste. Laget ligger tia i tabellen och har flera förluster i ryggsäcken.

Men i dag kom en oväntad seger. 3-2 mot Sandviken och matchhjälte var utan tvekan Stefan Nordén som gjorde två mål och passade fram till ett.

Nyckelfigur i matchen var även Sandvikens Magnus Muhrén som tog tillbaka bortalaget in i matchen. Kungälv ledde efter första halvlek med 3-0, men Muhrén gjorde två reduceringsmål. För att sedan dra på sig ett grovt matchstraff och tvingas kliva av.

Edsbyn höll undan

I Edsbyn hade Västerås chansen att gå upp i delad serieledning med hemmalaget och när ställningen i början av andra fortfarande var 1-1 såg det inte helt hopplöst ut.

Men sedan gjorde Edsbyn som de brukar, nämligen dödade matchen med ett 3-1-mål när det i själva verket var Västerås som var värda att sätta ett.

– Vi hade sagt precis innan att jag skulle köra om jag fick bollen, om inte annat för att de skulle dra på sig någon utvsining. Så när jag fick läget var det bara att köra. Nu gick det hela vägen, säger Per Hellmyrs, som satte det sista målet för Edsbyn, till TT.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Bandy