”Jag log inte under fotograferingen”

SPORTBLADET

TV4-profilen om EM-truppbilden som blivit en snackis: Fått ett helt nytt käkparti

Här presenterar TV4 sin ”trupp” till dam-EM i fotboll med en bild som överraskar en av huvudpersonerna.

Den på fotot glatt leende Niklas Jarelind skriver på Twitter att han inte log en enda gång under fotograferingen.

”Jag har fått ett helt nytt käkparti. Och extra hår”, skriver kommentatorn.

Hela dam-EM kommer att sändas i TV4 och nu har kanalen presenterat personerna som ska leda sändningarna. De gör det med en pressbild som direkt väckt reaktioner.

Bilden är tillsynes retuscherad vilket fått kommentatorn Niklas Jarelind att reagera.

”Jag har fått ett helt nytt käkparti. Och extra hår”, skriver Jarelind på Twitter och fortsätter i ett annat svar till läsare som reagerat:

”Det är fotoshoppat så inihelvete. Inte EN GÅNG log jag under fotograferingen. Alltså, på allvar. Jag ler inte så där på bild”.

”Aldrig sett honom le”

Sportbladet har sökt Jarelind, men utan framgång. Vi ringde därför upp Jarelinds kollega, ögonvittnet Mattias Tjernström, för att höra om det verkligen kan stämma.

– Jag vet inte. Jag fick kämpa ganska hårt för att han skulle le och stod och skakade honom i säkert 15-20 minuter. Till slut kanske jag lyckades pressa fram ett krystat leende på honom. Men jag fick slita hårt kan jag säga, säger Tjernström skämtsamt.

Han hävdar att det är fejk. Är leendet äkta?

– Det är svårt att veta i och med att jag aldrig sett honom le innan. Jag står ju också snett bakom men jag tyckte jag såg att det ryckte lite i mungiporna på honom. Däremot har jag aldrig sett det framifrån. Jag är osäker men jag tycker ändå att leendet passar honom. Det skulle kunna vara hans eget.

Vad säger du annars om bilden?

– Lite fixad va? Men jag tycker nästan vi var så fina under fotograferingen. Men det är kanske något Instagram-filter på det där ändå.

– Jag tycker också hela bilden är ganska rolig. Det är roligt om folk snackar om den också. Jag har inget problem med det överhuvudtaget. Jag kan garva om folk också gör det.

Hur ser du fram emot EM nu?

– Det ska bli jäkligt kul. Först Brasilien i morgon (träningslandskamp) och sedan kommer vi köra lite införserier med halvtimmesprogram med olika spelare som börjar gå i morgon. Så jag har jobbat ganska mycket med det redan nu så man börjar bli lite laddad.