Lars Frölander och Ida Kjos väntar barn igen

Lars Frölander och Ida Kjos.
Lars Frölander och Ida Kjos.

Lars Frölander ska bli pappa igen.

För Sportbladet berättar simlegendaren om lyckan.

”Det känns såklart fantastiskt! Det var planerat och det är dags i juli om allt går vägen”, skriver han i ett sms.

Simlegendaren Lars Frölander, 45, och hustrun Ida Kjos, 32, ska bli föräldrar för andra gången. I ett inlägg på Instagram skriver Ida Kjos om lyckan och visar upp en bild på sin växande mage.

”Avbryter alla vackra bilder från gårdagens Elle-gala med en från ett halvsunkigt omklädningsrum. Glamouren lyser starkare en någonsin med sin frånvaro just nu. Med vet ni? Här bakas det. Går allt som det ska blir vi fyra i juli”, skriver hon bland annat och berättar också att den första tiden av graviditeten har präglats av illamående:

”Denna graviditet har hittills varit något helt annat än med Lykke. Tji fick jag för att jag hade det så bra förra gången”.

Frölander med ett av sina mästerskapsguld.
Frölander med ett av sina mästerskapsguld.

”Håller för oss själva”

När Sportbladet når Lars Frölander via sms berättar han hur känslorna går.

”Det känns såklart fantastiskt! Det var planerat och det är dags i juli om allt går vägen. Lykke är väldigt glad och pratar mycket om att hon ska bli storasyster. Kön har vi kollat men det håller vi gärna för oss själva”, skriver han och avslutar meddelandet med en glad emoji.

Tog 56 mästerskapsmedaljer

Lars Frölander och 14 år yngre juristen och elitsimmaren Ida Kjos har varit tillsammans sedan 2008 och träffades i bassängen. De gifte sig 2018 och har dottern Lykke, 3, tillsammans.

Lars Frölander är Sveriges genom tiderna mest framgångsrika herrsimmare och under sin karriär tog han 56 medaljer i OS, VM och EM. Han kan dessutom stoltsera med lika många individuella SM-guld.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN