Formel 1 gör succé i Målservice – missa inte alla fördelar

Ny satsning på Sportbladet!

Genom att logga in i Målservice får du hetaste nyheterna inom fotboll och ishockey – nytt för i år är även toppbevakningen av Formel 1.

– Målservice är väldigt uppskattat hos våra läsare och det är kul att Formel 1 blivit så stort, säger Magnus Herbertsson, utvecklingschef på Sportbladet.

Helt ny Formel 1-bevakning

Med Sportbladets nya plattform i målservice kan du följa alla Formel 1-race i realtid och ta del av statistik, resultat och analyser av experten Anna Andersson, som också driver F1-bloggen här på Sportbladet. Formel 1 är hetare än någonsin, mycket tack vare den populära Netflix-serien ”Drive to survive”.

– Vi har tagit ett helhetsgrepp på Formel 1 under 2022 och kommer vara den enda guide du behöver för att följa alla tävlingar, säger Anna Andersson.

Läs mer om satsningen här.

Logga in – och få alla fördelar

Utöver den nya Formel 1-satsningen har Målservice många andra funktioner som gör det enkelt att ha full koll på dagens sporthändelser.

Genom att logga in (högst upp till höger) får du möjlighet att göra Målservice personlig efter dina intressen. Det är helt gratis att logga in och ger dig bättre överblick.

Du kan till exempel välja alla dina favoritlag för att alltid få relevant matchinformation högst upp i Målservice.

Du kan sedan följa dina lag i kalendern och ha koll på kommande matcher.

Som inloggad kan du även välja vilka ligor och turneringar du är mest intresserad av och följa ligornas speldatum i kalendervyn. Med drag and drop-funktionen till höger kan du rangordna vilken liga du är mest intresserad av.

Svenskar i utlandet

Med Målservice får du koll på vilka svenska fotbollsspelare som är aktuella i utlandet, i vilka lag och vilka dagar de är aktuella för match. Dessutom ser du vilka spelare som är aktiva just nu och hur de presterat – mål, varningar, speltid etc syns som symboler vid spelaren.

Guide vid mästerskap

Ishockey-VM i Finland eller Fotbolls-EM i England – i Målservice ser du alla resultat i realtid och håller dig uppdaterad hur det går för både Sverige och våra motståndare, i både gruppspel och slutspel.

Logga in och upptäck alla fördelar med Målservice här!

.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.