Ilsknade till på frågan i C More

Foto: TT
SPORTBLADET

C Mores expert Sanny Lindström kritiserar hur Rögle hanterat skadesituationen med Sebastian Wännström.

Men när sportchefen Anders ”Masken” Carlsson får frågan om spelare med hjärnskakningssymton kastats in för tidigt ilsknar han till.

– Det är fullständigt skitsnack, säger han till C Mores reporter.

Rögle har drabbats av stora skadeproblem den här säsongen. Bland annat finns Daniel Widing, Patrick Cehlin och Sebastian Wännström på skadelistan.

I mitten av december kom det fram att Wännström kan ha spelat sju matcher med hjärnskakning. C Mores expert Sanny Lindström kritiserar Rögles sätt att hantera alla skador.

– Det är absolut inte bara otur. Sebastian Wännström spelade sju matcher med Rögle och tre i landslaget med hjärnskakning. Läkarna trodde att det var nacken, det är ju ett tjänstefel, säger han.

”Är felaktiga uppgifter”

När Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson får frågan av C Mores reporter Björn Oldeen om klubben hade kunnat göra något annorlunda med spelare som fått hjärnskakningssymtom och kastats in lite för tidigt ilsknar han till.

– Det tycker jag är fullständigt skitsnack att vi har kastat in dem för tidigt för det har vi inte gjort. Det är felaktiga uppgifter. Vi har följt alla regler. Sedan att de har fått en smäll till efter ett tag, men det är inget annorlunda vi ska göra, säger han.