British open

Woods om dissen: ”Fick inget svar…”

Tiger Woods om bråket med Brooks Koepka

avAndreas Käck

Foto: Richard Sellers/TT
Tiger Woods.

PORTRUSH. Tiger Woods har hyllat Brooks Koepka.

Men när han bad om hjälp fick han nobben.

– Jag sms:ade Brooks, men fick inget svar…, avslöjar Tiger Woods.

Brooks Koepka har prenumererat på majors den senaste tiden.

Och till årets upplaga av The Open har han ett speciellt vapen.

Hans caddie, Ricky Elliott, är från de här krokarna och kan Royal Portrush utan och innan. Något som kan komma till stor fördel när det hela ska avgöras i helgen.

Tiger Woods skrev sms

Detta har förstås inte undgått 29-åringens rivaler. Till och med Tiger Woods har försökt utnyttja situationen i hopp om att få åka snålskjuts på Ricky Elliotts kunskaper.

Det avslöjade Woods under sin presskonferens på tisdagen.

– Det är faktiskt en rolig historia. Jag sms:ade Brooks och gratulerade honom till hans framgångar den senaste tiden. Det han har gjort i majors är otroligt, han är grymt stabil och har utmanat om titeln i nästan alla majors de senaste åren. Så jag skrev: ”Hörru! Får jag hänga med på ett träningsvarv med er?” Men jag fick inte ens ett svar…

Foto: Jessica Hill/TT
Brooks Koepka.

”Har hemläxa”

På måndagens träningsvarv fick Woods ”nöja sig” med sällskap av Rickie Fowler och Dustin Johnson, vilket inte är så pjåkigt det heller.

På tisdagen höll han sig på rangen.

– Jag har sett tillräckligt av banan för att förstå den. Men jag har lite hemläxa kvar att göra vad gäller avstånd, hur man ska spela vissa hål i olika vindriktningar, var man får missa och så vidare, säger Tiger Woods.

ARTIKELN HANDLAR OM

Golf