Så blir nya Sportbladet Plus: ”Nu satsar vi ännu hårdare”

avSportbladet.se

Publicerad:

Utökad bevakning av allsvenskan, livesända toppmatcher i fotboll och ishockey samt en ny artikelserie på gång.

I nya Plus på Aftonbladet händer mycket för Sportbladets läsare.

– Vi har aldrig tidigare haft så mycket läsning och tittning på vårt plusmaterial och nu satsar vi ännu hårdare, säger Sportbladets chef Pontus Carlgren.

På lördag klockan 20.45 spelas den hetaste matchen i spanska ligafotbollen på mycket länge. Barcelona möter Atletico Madrid i en match som definitivt kan avgöra toppstriden i La Liga. Matchen sänds för pluskunderna på Sportbladet. Dessutom sänds sex matcher i kvalserien till hockeyallsvenskan under veckan.

– Vårt samarbete med Strive gör att vi kan bjuda alla våra plusmedlemmar på världsklassfotboll från Spanien och Italien (totalt 10 toppmatcher efter nyår) och senare i vår också möjligheten att se en Zlatanmatch med LA Galaxy. Den rafflande kvalserien till Hockeyallsvenskan just nu sänds exklusivt på Sportbladet.se, säger Pontus Carlgren.

Tv-magasin lag för lag

När allsvenskan drog igång startade också en utökad bevakning av serien i Sportbladet Plus. Under flera tillfällen under säsongen kommer vi att spela in speciella tv-magasin för de största lagen. Dessutom sätter våra experter plusbetyg på stormatcher och tar ut veckans lag. Varje vecka blir det också en panel med hetaste frågorna kring lagen.

Utöver detta blir det såklart matchkrönikor från Simon Bank, Erik Niva, Per Bohman, Frida Fagerlund, Robert Laul och Petra Thorén med flera. Dessutom reportage och intervjuer med heta aktuella spelare.

– Det finns massor att se fram emot och för att få ta del av all journalistik från Sportbladets redaktion så krävs Plus. Vi ger allt för att kunna ge våra läsare och tittare den mest kvalitativa bevakningen. Och vi lyssnar gärna på Er för att bli ännu bättre, säger Pontus Carlgren. 

Gripande artikelserie

Och inom kort lanserar Sportbladet Plus en ny artikelserie – Mina Egna Ord – där sportprofiler skriver själva om sina livsöden. Några av ämnena som kommer tas upp är rasism, psykisk ohälsa och mobbning.

– Vad gillar du som Plusläsare? Eller vad skulle du vilja se för att bli Plusmedlem? Mejla till mig, säger Pontus Carlgren.

Sportbladet har sänt sju fotbollsmatcher och 20 hockeymatcher i plus under året, bland annat ett El Clasico, Champions League-matchen mellan Lyon och Nilla Fischers Wolfsburg och kvalserien till hockeyallsvenskan.

Intresset har varit mycket stort.

Under våren fortsätter Sportbladet sända toppfotboll i Europa och kvalhockey. Bara under veckan som kommer sänds sju matcher.

Dessutom kommer en storsatsning i plus mot fotbolls-VM i sommar. För första gången blir det ett managerspel för plusläsarna kring VM i fotboll för damer.

Alla managerspel, quiz och artiklar från sportbiblarna ingår för dig som har plus.


Det här får du i Sportbladet Plus

Livesänd hockey och fotboll.

Kvalet till hockeyallsvenskan och flera europeiska toppmatcher. På lördags sänds Barcelona–Atletico Madrid på i Sportbladet Plus.

De bästa skribenterna

Erik Niva, Simon Bank, Johanna Frändén, Mats Wennerholm, Marcus Leifby, Robert Laul, mfl. Deras reportage och analyser finns i Sportbladet Plus.

Allsvenskan 2019

Utökad bevakning med plusbetyg på de största matcherna och tv-magasin om de stora lagen. Dessutom Veckans lag, paneler, intervjuer och reportage varje vecka.

Managerspel

Som kund i Sportbladet Plus får du ständigt ett lag i våra populära managerspel. Ta chansen och utmana kompisarna om vem som har bäst koll på allsvenskan, SHL, Champions League, Premier League eller VM i fotboll.

Spännande artikelserier

Först ut är ”Mina Egna Ord” – en artikelserie där sportprofilerna skriver själva om sina levnadsöden. Vi lovar utlova starka historier från några av de främsta idrottarna i Sverige. Inom kort kommer det också artikelserier kring allsvenskan och VM i fotboll.


TIPSA OSS:

Vad vill DU läsa/se i Sportbladet Plus? Tipsa oss här!

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM