Motorsport

Tungt för Ericsson

Av: 

Anna Andersson

SPORTBLADET

Ytterligare två intressanta GP2-platser borta

Marcus Ericsson

Marcus Ericsson

Foto: Viasat Motor

Jules Bianchi stannar.

Det gör Giedo van der Garde också.

Därmed är ytterligare två förarplatser i GP2 borta.

Svensken Marcus Ericsson har ännu ingenting klart inför nästa års GP2, men nu är det två förarplatser mindre att slåss om.

Ferraris påläggskalv

Jules Bianchi, trea 2010 och Ferraris påläggskalv, stannar hos ART 2011.

- Jag lärde mig mycket, sportsligt, personligt och tekniskt under mitt första år i GP2 och jag är stolt över att ART ger mig förtroendet nästa säsong igen, säger han till Motorsporttotal.

- Jag vet att jag har den bästa omgivningen som jag kan få och nu ska vi skörda det som vi sådde under den gångna säsongen.

Hoppades på Virgin

Giedo van der Garde hade hoppats på en F1-plats hos Virgin, men den fick Jérôme d'Ambrosio så nu kör han ytterligare en säsong i GP2. Han stannar hos Addax.

- Jag är glad över att jag vet vad jag ska göra 2011 och jag tackar Addax för förtroendet, säger holländaren som nu vill vara med och slåss om titeln.

- GP2 har ett helt nytt chassi 2011 och när det handlar om inställningar så börjar alla om på noll. Det är en härlig utmaning och därför är jag extremt motiverad för att vara med och slåss om mästartiteln så att vi kan nå mitt mål. Jag vill ha en riktigt bra förarplats i F1.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och antikroppstest - klicka hem allt inför sommaren här.

MEDS

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Motorsport

GP2