Sportbladet

KAN TVINGAS LEDA GALAN – I RULLSTOL

Av: 

Anders Forsberg

SPORTBLADET

Smärtan i höften kan stoppa Adam Alsing: Hoppas det går bra

Höftproblem kan hindra Adam Alsing i kvällens fotbollsgala. En rullstol står redo i kulisserna om det inte skulle funka.

– Han kämpar tappert på, säger galans producent Pelle Porseryd.

Radarpar Adam Alsing och Jessica Almenäs leder åter Fotbollsgalan – men Alsings höftproblem är en oroskälla. ”Jag vet inte hur det kommer gå”, säger han till Sportbladet.Foto. URBAN ANDERSSOn

Alsing har under en längre tid haft stora problem med sin höft. För sex veckor sedan opererades höften. Sedan dess har det blivit bättre men Alsing går fortfarande på kryckor och har ont

i höften. Det finns farhågor om att problemen ska påverka kvällens gala. Smärtan påverkar Adam Alsing:

”Gör ont efter ett tag”

– Efter ett tag gör det ont. Jag är inte hundra på gång än utan är lite svag. Men det gör mycket mindre ont än innan jag opererade mig.

– Jag vet inte hur det kommer att gå med galan. Kortare sträckor får jag gå utan kryckor. Men det blir inte lika mycket promenader som vanligt och jag hoppas att det ska gå bra.

Men galans producent Pelle Porseryd berättar att de har ställt i ordning en rullstol i kulisserna för säkerhets skull:

– Den står standby. Han har ju problem med sin höft och han biter ihop. Men det är mycket transporter, det är en stor arena

”Kul träffa Hamrén”

In i det sista är det flera programpunkter som inte är helt spikade. Så under repetitionerna har Alsing och kollegan Jessica Almenäs tvingats hårdplugga manus.

– Jag har fått jobba med tre olika manus. Det har blivit en del, säger Alsing.

Vad ser du mest fram emot under galan?

– Generellt sett är fotbollsgalan jätterolig. Och det ska bli kul att träffa Erik Hamrén. Jag hoppas att han kan avslöja under galan vem som blir assisterande förbundskapten.

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert: