Jones: ”Jag kan vara riktigt pervers ibland”

Av: Petter Öhrling

Publicerad:

Här skämmer mästaren ut sig igen?

UFC-mästaren Jon Jones, 27, har hamnat i blåsväder.

Det har nämligen läckt ut en video där stjärnan visar upp sig lättklädd på fotoappen Snapchat.

– Jag kan vara riktigt pervers ibland, säger han i klippet. 

Amerikanen Jon Jones rankas som världens bäste MMA-fajter oavsett viktklass. Men han är inte alltid lika smart utanför buren som i den.

De senaste åren har Jones dömts för rattfylla, lagt upp hånfulla videoklipp i sociala medier, dragit sig ur en match så att en hel gala tvingats ställas in i sista stund, och anklagats för att ha uttalat sig homofobiskt mot en svensk man via Instagram.

Och nu har han skämt ut sig igen.

En video på nätet hämtad från mobilappen Snapchat – där man kan skicka bilder och korta videoklipp via sin smartphone – visar Jones i bar överkropp.

– Jag kan vara riktigt pervers ibland. Gillar du det, frågar han och vinklar kameran nedåt.

”Har flera sidor”

Varken UFC eller Jon Jones har i nuläget valt att kommentera händelsen. Såhär sa UFC-mästaren om sin personlighet till Sportbladet förra månaden:

– Ibland är jag fejk, ibland är jag en schysst kille, ibland är jag ett svin. Det är svårt att skydda sig mot vad andra tycker om mig, men jag har flera sidor av min personlighet precis som vilken människa som helst. Bland mina vänner är jag rolig, bland mina träningskamrater är jag outtröttlig, när jag står i baren försöker jag bara ha roligt och när jag är i kyrkan så är jag i kyrkan. Jag är som alla andra, sa han då.

VIDEO: Se klippet här (OBS! Extern länk)

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN