MMA

”Mauler” har ny motståndare klar

Av: 

Robert Rosén

SPORTBLADET

VD:n bekräftar att ny fight är klar

Alexander "The Mauler" Gustafsson har en ny motståndare klar. Det blir dock inte Daniel Cormier, som många har spekulerat i.

– Vi har faktiskt en annan fight för Gustafsson också, säger UFC:s VD Dana White på en presskonferens.

Sedan Alexander "The Mauler" Gustafsson förlorade matchen mot Anthony "Rumble" Johnson för en vecka sedan så har det spekulerats i vem "The Mauler" ska möta nästa gång. På presskonferensen efter MMA-matchen mellan Anderson Silva och Nick Diaz bekräftade UFC:s (Ultimate Fighting Championship) vd, Dana White, att Gustafsson har en ny motståndare.

"Cormier har en annan fight"

Däremot blir det inte Daniel Cormier, som det spekulerats mest i och som varit trolig då de, enligt Kimura.se, ligger närmast varandra i rankning. På frågan, från MMAnytt.se, om ett eventuellt möte mellan Cormier och "The Mauler" svarade Dana White.

– Det intresserar mig. Cormier har en annan fight uppbokad just nu och vi har faktiskt en annan fight för Gustafsson också.

Dana White ville dock inte utesluta en framtida match mellan Daniel Cormier och "The Mauler".

– Men efter dessa två fighter, då är det vettigt.

Avslår Evans

Dana White valde även att hylla eventet på Tele 2 Arena

– Det var ett fantastiskt event, publiken var overklig, allting. Det såg fantastiskt ut på tv.

– Stockholm är fantastiskt.

Vilka motståndare som Cormier och Gustafsson får ville Dana White inte avslöja. Enligt MMANytt.se avslog han dock att "The Mauler" kommer att ställas mot Rashad Evans.

Vem tror DU blir ”Maulers” nästa motståndare? Diskutera i kommentarsfältet här nedan!

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

MMA