”Kanske ska knäcka tillbaka min näsa”

SPORTBLADET

Det spekuleras i att Zlatan Ibrahimovic kan byta klubb under transferfönstret.

Men när 31-åringen fick frågor om vad han ska göra i sommar svarade han något helt annat.

– Kanske ska knäcka tillbaka min näsa, säger han till TV4.

Sverige laddar upp inför VM-kvalmatcher mot Österrike på fredag 20.45 och Färöarna på tisdag, klockan 19.15. Zlatan Ibrahimovic var på bra strålande humör vid tisdagens presskonferens och skojade med media angående reklamkontrakt.

– Om inte nån, som Aftonbladet, kommer nu och erbjuder 50 miljoner om året. Då skriver jag på här direkt, sa Zlatan med ett skratt.

”Du behöver inte kolla”

I en intervju med TV4 bjöd 31-åringen på sig själv när han fick frågan om vad han ska göra i sommar.

– Jag vet inte, vi får se vad händer. Vi får se, jag hoppas få njuta och koppla av, ta det lugnt bara. Jag kanske ska knäcka tillbaka min näsa, som har varit knäckt i tio år. Du behöver inte kolla, du ser bra därifrån, säger han och skrattar.

TV4: Kan man det?

– Ja, det kan man. Hallå!

Hyllade Kacaniklic

I intervjun hyllade Zlatan 21-årige Alexander Kacaniklic, som gjort bra ifrån sig i landslaget.

– Det blir som en ny generation som ska ta över och fortsätta föra det här landslaget framåt, precis som vi har gjort och göra det ännu bättre, vilket man hoppas på. Och han är en av dem som har visat framfötterna av de yngre spelarna. Och dominerat också, det måste man säga, säger Zlatan.

– Det är bara att kolla på matcherna han har fått spela, han är en annorlunda spelare. Jag tror inte vi har haft en sådan här spelare på länge. En som är bra en mot en och utmanar, vågar har boll hela tiden, eller vill ha boll hela tiden och vågar utmana, så det känns bra.