Saab mot Volvo

Publicerad 2012-03-15

Möts i TTA: ”Längtat i 40 år”

Jan ”Flash” Nilsson.

SAAB tar upp kampen med Volvo.

På racingbanan.

– Jag kan knappt bärga mig, säger Jan ”Flash” Nilsson.

TTA, elitserien i racing,  kommer att bjuda på i alla fall fyra bilmärken. Volvo, Citroën, BMW och  nu SAAB. Jan Nilsson, Mattias Andersson, Linus Ohlsson och ytterligare en förare kommer att representera SAAB.

– Jag har längtat i 40 år efter att få se fighten mellan Saab och Volvo på racingbanan. I sommar händer det äntligen och min största dröm är att alla Saab-fans i Sverige åker till TTA-tävlingarna och hejar fram oss, säger Jan ”Flash” Nilsson i ett pressmeddelande.

”Fantastisk satsning”

Delar av Saab som fortfarande lever vidare kommer att vara involverade i Flash Engineering och Team Tidös satsning, där ibland Saab Parts som kommer att supporta stallen under årets säsong.

– Vi tycker detta är en fantastisk satsning och det är väldigt roligt att Flash Engineering och Team Tidö lyfter fram Saab som bil med denna hyllning. Det ger också oss en bra möjlighet att visa att vi lever och tar hand om Saab-bilar på 160 auktoriserade verkstäder runt om i landet, säger Thomas Sundström, direktör för svensk eftermarknad, Saab Parts AB.

Flash Engineering och Team Tidö ska testa bilen för första gången nästa vecka.

Följ ämnen i artikeln