Sir Alex: Han blir nye Scholes

Av: Daniel Söderbäck, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

United-tränaren utser Anderson till arvtagaren

arvtagaren Sir Alex Ferguson tror hårt på sin brasilianske talang Anderson. Han kommer nämligen bli Paul Scholes arvtagare enligt United-tränaren.
Foto: ap
arvtagaren Sir Alex Ferguson tror hårt på sin brasilianske talang Anderson. Han kommer nämligen bli Paul Scholes arvtagare enligt United-tränaren.

Sir Alex Ferguson har lagt ett tungt ok på sin brasilianske talang Anderson.

Skotten menar att han kan bli den nye Paul Scholes.

– Han är en enastående talang, säger Sir Alex Ferguson.

Manchester Uniteds tränare Sir Alex Ferguson är en av de bästa tränarna i världen på att försäkra sig om framtiden på fotbollsplanen.

Många talanger

Den dagen då ikoner som bland annat Gary Neville, Ryan Giggs och Paul Scholes slutar har han försäkrat sig med supertalanger som tvillingarna Fabio och Rafael i backlinjen och Anderson på mittfältet.

Just Anderson, 21, är enligt skotten den som ska ta över efter veteranen Paul Scholes. Och det är inte lite som Sir Alex begär av den unge brassen.

”Enastående talang”

Han ska ersätta en spelare som gjort över 600 matcher för klubben och som dessutom blev nämnd som den bäste United-spelaren genom tiderna av legenden Sir Bobby Charlton för ett tag sedan. Men Sir Alex tror stenhårt på sin adept:

– Min åsikt är att han kommer kunna ersätta Paul Scholes. Jag tycker att han är en enastående talang. Han har en fantastisk snabbhet och styrka och är fortfarande bara 21 år gammal, säger Sir Alex Ferguson till engelska tidningen The Sun.

Se engelsk fotboll på plats:

Publicerad: