McGregor: ”58 miljoner – det är skrattretande”

SPORTBLADET

Bryter tystnaden om supermatchen mot Mayweather

Conor McGregor är sugen på att möta Floyd Mayweather i boxningsringen.

Men irländaren har sina krav.

– Han börjar bli gammal nu, säger McGregor till Espn.

För tre veckor sedan rapporterade The Sun att en match mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor var klar. Den brittiska tabloiden rapporterade att Mayweather ska drabba samman med MMA-stjärnan Conor McGregor på en gala i Las Vegas i sommar.

Redan då hette det att Mayweather skulle dra den ekonomiska vinstlotten och tjäna mer än tio gånger mer än irländaren på matchen.

”Jag ska ha 834 miljoner”

Någon match är ännu inte officiell men nu talar McGregor ut om möjligheten för en supermatch för första gången sedan uppgifterna briserade. Och han är klar med en sak:

Han ska ha precis lika stor del av kakan som Mayweather.

– Jag hör grabben snacka, och det var han som läckte ryktet om att han får 100 miljoner dollar och jag får sju miljoner dollar. Jag tar inga lönesänkningar. Jag trodde att det var i boxningen som pengarna fanns. Sju miljoner dollar (motsvarande drygt 58 miljoner kronor reds anm.) är skrattretande. Om han han får 100 miljoner dollar så ska jag också ha 100 miljoner (motsvarande drygt 834 miljoner kronor reds anm.), säger McGregor till Espn.

”Han behöver mig”

Irländaren passar även på att skicka ett par passningar till amerikanen. 

– Han börjar bli gammal nu. Jag har storleken, höjden och ungdomen. Han behöver mig. Jag behöver inte honom. Vem kan han annars möta? Om han skulle möta någon från boxningsvärlden så går checken från 100 miljoner dollar till 15 miljoner. Så han behöver mig, säger McGregor.

ARTIKELN HANDLAR OM

Las Vegas

MMA

Boxning