”Är du en Kardashian eller ett golfproffs?”

Foto: Richard HEATHCOTE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA
Rickie Fowler.
SPORTBLADET

Rickie Fowler, 28, är med och slåss om vinsten i US Open.

Enligt swingcoachen Butch Harmon beror det på att han gjort sig av med ”Kardashians”.

– Han gillade inte det samtalet, säger Harmon till golfchannel.com.

Amerikanen Rickie Fowler har spelat bra golf i US Open. Efter tre rundor står han på −10, två slag efter landsmannen Brian Harman.

Om man ska tro Fowlers tränare Butch Harmon har framgångar en hel del att göra med att 28-åringen har slutat lägga så mycket energi på sociala medier.

Innan tyckte Harmon att Fowler påminde för mycket om familjen Kardashian.

”Han gillade inte det samtalet”

– Vi hade ett rejäl diskussion i slutet av förra året, han gillade inte det samtalet. ”Du är kungen av sociala medier, du är på Snapchat, du är överallt. Du måste bestämma dig om du ska vara en Kardashian eller ett golfproffs. Du måste ta tag i dina öron och drar ditt huvud ur, du vet vad, och börja jobba hårt igen, komma i form”, sa jag till honom, berättar swingcoachen Butch Harmon för golfchannel.com.

Foto: Chris Pizzello / TT / NTB Scanpix
Kim Kardashian.

– Han har en tränare som kör hårt med honom, och han har även tränat stenhårt för att få ordning på swingen. Han har börjat vinna turneringar igen, han har gjort sig av med Kardashians.

Historisk runda av Thomas

Justin Thomas är delad tvåa – tillsammans med Tommy Fleetwood och Brooks Koepka – i tävlingen efter tre rundor. Thomas blev historisk med sin runda igår.

Det blev två bogeys, fem par, nio birdies och en eagle - det innebar 63 slag. Det var på en bana där par är 72 slag. Det är den bästa rundan i US Open någonsin.

– Jag försökte inte gå i på tre slag utan bara lägga mig i en position för att håla ut på fyra. Det är självklart en stor ära, sa han till Sky.

ARTIKELN HANDLAR OM

Snapchat