Boxning

”Det gjorde ont i hjärtat”

Av: 

Emil Eiman Roslund

Klara Svensson och Mikaela Laurén 2016.
Klara Svensson och Mikaela Laurén 2016.

SPORTBLADET

Upphaussad rivalitet inför fighten mot antagonisten Klara Svensson.

För att bygga intresse.

Nu ångrar Mikaela Laurén det.

– Det är en av de största taggarna i mitt hjärta, säger boxaren.

För snart fyra år sedan möttes svenskorna Mikaela Laurén och Klara Svensson i boxningsringen inför storpublik på Hovet. Där de före och efter var tydliga med hur illa de tyckte om varandra.

– Jag har aldrig känt så här om en motståndare förut. Vi är inte vänner och kommer aldrig att bli. Jag tål henne inte, sade Mikaela Laurén som bland annat tejpade för Klara Svenssons mun.

– Jag kände att de kunde vara tysta så det var väl en naturlig reaktion, sade Klara Svensson som gav Lauréns supportrar fingret efter vinsten.

Nu efter några års reflektion känner Laurén, 44, att hjärnduellen gick till överdrift, och att hon framställdes som en dålig människa.

”Returmatch möjlig”

– Det är en av de största taggarna i mitt hjärta, och jag önskar jag kunde göra om och göra rätt. Klara gjorde en jävla massa tjuvnyp som inte alls uppmärksammades på samma sätt. Det gjorde ont i hjärtat, säger hon till Viaplay.

Klara Svensson avslutade sin karriär i fjol och väntar barn i juli. Trots det finns möjligheten kvar för rond två mellan svenskorna.

– En returmatch är inte omöjlig, men sedan om vi möts med rullatorer eller käppar återstår att se, men på något sätt kommer vi mötas igen, säger Klara Svensson.

ANNONS

Hammarby möter Häcken i Allsvenskan på söndag! Missa inte veckans dramatik på Stryktipset.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Wennerholm: Det känns i hjärtan att sagan är över – men Henke kommer leva för evigt

ÄMNEN I ARTIKELN

Boxning

Mikaela Laurén

Klara Svensson