Beckham: ”Jag bryr mig inte om era fantasylag”

Av: Magnus Herbertsson

Publicerad:
Skadade Odell Beckham Jr (mitten) har tröttnat på spekulationerna om när han kommer tillbaka.
Skadade Odell Beckham Jr (mitten) har tröttnat på spekulationerna om när han kommer tillbaka.

Andra veckan av NFL-säsongen är snart till ända. Det återstår bara en match: New York Giants mot Detroit Lions, natten mot tisdag.

Inför den har bland annat Odell Beckham Jr surat till på fansen till alla managerlag.

Här är sex punkter värda att notera från omgången.

Bradys uppvisning

Den tidiga ödesmatchen mellan Patriots och Saints slutade i en uppvisning av Patriots och Tom Brady som vann med 36–20. Det var den första matchen i karriären som han kastade tre touchdowns i första quartern och han slutade på 447 yards – tredje mest av Brady någonsin.

Patriots kunde unna sig att spara stjärnor som Gronkowski och Hogan, som ändå haltade vid sidlinjen, mot slutet av matchen.

– De senaste tio dagarna har känt som ett år efter förlusten i premiären. Vi har väntat på det här. Så det var en mycket skön seger, säger Brady.

Foto: Derick E. Hingle / X02835
Tom Brady.

”Elliott svek sitt lag”

NFL beslutade att Dallas stjärna Ezekiel Elliott skulle stängas av i sex matcher, men Elliott vann senare rätten att spela efter att ha gått till civil domstol. I natt gjorde han sin andra match, men fick tuff kritik efteråt.

– Han svek sitt lag. Ingen kommunikation med sina lagkamrater på sidlinjen, han måste gå fram till dem och peppa dem som en ledare för det här laget. Förra året så ledde han rushingligan i NFL, så man förväntar sig det av honom, säger fd runningbacken och experten LaDainian Tomlinson.

Elliott hade bara 8 yards under matchen och Cowboys föll stort mot Denver Broncos med 42–17.

Foto: Justin Edmonds / GETTY IMAGES NORTH AMERICA
Ezekiel Elliott har det tungt på planen.

Beckhams ilskna hälsning till fansen

Till slut fick han nog. NFL-fansens ivriga spekulerande i om Odell Beckham Jr ska spela måndagens match mot Detroit Lions fick honom att ilskna till och skicka ett meddelande på twitter:

– Med all respekt. Jag kunde inte bry mig mindre om era fantasy-lag. Detta är mitt verkliga liv. Jag fokuserar på att bli frisk och må bättre. En dag i sänder, skrev Beckham.

Foto: Julio Cortez / TT / NTB Scanpix

Fantasy-spelen där fansen tar ut egna lag bland spelarna i NFL är en mångmiljonindustri. I flera fall har spelarna fått motta näthat efter dåliga prestationer.

Beckham har problem med vänster vad och det är ännu oklart när han är tillbaka i spel.

Brutna fötter, händer och revben

Fler skador. Ett av Carolina Panthers vassaste vapen – tight end Greg Olsen – utgick i natt med en skada. Han uppger själv att det handlar om en bruten fot. Och Green Bay Packers reciever Jordy Nelson gick också sönder under matchens allra första spel. Han har en lårskada.

Cleveland Browns Corey Coleman bröt handen i säsongens andra match. Precis samma sak hände otroligt nog ifjol.

Washingtons Rob Kelley bröt revbenet i matchen mot Los Angeles Rams.

Hemmasonen bjöd på en dansande show

Marshawn Lynchs återkomst till Oakland blev bokstavligt talat en dansande succé.

Lynch gjorde touchdown, Raiders vann återigen och Beast Mode firade med att skaka rumpa på sidlinjen.

Det var Lynchs första touchdown sedan 2015 och Oakland vann med 45–20.

Fansen hoppar i majonäs

Tills sist – den minst viktiga punkten. Men man kan åtminstone konstatera att fans laddar på olika sätt inför matcherna. Vissa dricker mängder av öl och ropar hejaramsor, de här Jacksonville Jaguars-fansen badade – i majonäs.

Publicerad:

LÄS VIDARE