Hamilton ska göra film med Brad Pitt

Den ena är prisbelönt skådespelare.

Den andre har blivit världsmästare sju gånger.

Nu ska Brad Pitt och Lewis Hamilton jobba tillsammans.

Lewis Hamilton har blivit världsmästare sju gånger i formel 1 där den senaste titeln kom 2020.

Han har också setts i den hyllade dokumentärserien ”Drive to survive” där man får en titt bakom kulisserna på förarna och tävlingarna i Formel 1.

Nu ska Hamilton jobba på ett nytt projekt tillsammans med en av världens mest kända skådespelare i Brad Pitt.

Enligt Deadline ska Hamilton vara med som en av producenterna till en ny racingfilm där Pitt ska ha huvudrollen i ett projekt som köpts av Apple Studios.

Filmen ska regisseras av Joseph Kosinski, som nyligen gjorde Top Gun: Maverick. Brad Pitt ska spela en äldre Formel 1-förare som ska göra en sista satsning innan han går i pension och han ska även fungera som mentor åt en yngre lagkamrat.

Tanken är att Hamilton ska dela med sig av sin egen erfarenhet och kunskap om sporten för att göra filmen mer realistisk.

Det här är inte första gången som den sjufaldige världsmästaren ska jobba i Hollywood, han har tidigare gjort ett framträdande i Ben Stiller-komedin Zoolander 2 och gjort rösten i Pixar's Cars-serie.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.