Serieledarna värvar ungt: ”Passar oss perfekt”

20-åriga Victoria Larsson är klar för Höörs HK 65. Hon har skrivit på ett tvåårskontrakt och kommer ansluta till laget i augusti.
– Jag ser fram emot att spela om många SM- och Europatitlar, säger hon till klubbens hemsida.

Skånelaget Höör HK 65 har den här säsongen stått för suveräna resultat. Med 15 matcher spelade har de vunnit lika många och leder SHE.
Nu meddelar klubben att de har värvat 20-åriga vänstersexan Victoria Larsson som till vardags spelar i Önnered.
Jag tror att H65 är ett lag som passar min spelstil och jag ser fram emot att få spela om SM- och Europacup-titlar, säger 20-åringen till klubbens hemsida.

Victoria Larsson har den här säsongen stått för 45 mål på 15 matcher. Det är något som inte har gått obemärkt förbi. Höörs tränare Ola Månsson beskriver henne som explosiv och en utvecklingsbar spelare.
– I Victoria får vi en spelare som passar oss perfekt. Hon är ung, hon har elitserierutin och hon är utvecklingsbar. Till sättet är hon väldigt explosiv och påminner, i sin stil om Marie Wall, säger Månsson.

Victoria Larsson kommer avsluta säsongen med Önnered. Hon ansluter till HK Höör 65 först i augusti när laget börjar sin försäsongsträning, meddelar klubben.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.