Blev bortbytt – fick se det på Instagram

Anthony Davis byttes bort till LeBron James Los Angeles Lakers.

Själv hade han ingen aning om övergången.

Förrän han gick in på Instagram.

Årets Silly Season i NBA har varit galnare än någonsin. Superstjärnan Kevin Durant har gått till Brooklyn Nets tillsammans med Kyrie Irving, Russel Westbrook har tradats till Houston Rockets i utbyte mot Chris Paul och Los Angeles Clippers har landat Paul Goerge och årets MVP Kawhi Leonard. 

Anthony Davis, som byttes till Los Angeles Lakers, var helt ovetande om att han inte längre tillhörde New Orleans Pelican när hans agent ringde en kväll i juni.

”Började ringa konstant”

Därför valde han att inte svara. 

– Jag var i Malibu på ett hotell och låg i sängen och kollade på film. Agenten ringde mitt i filmen och jag ville inte svara. Han ringde igen och jag klickade bort det. Sedan tänkte jag ”vänta… jag kanske ska ringa tillbaka”, säger han enligt USA Today och fortsätter: 

– När jag ringde tillbaka gick det direkt till röstbrevlådan. Som den 26-åring jag är gick jag direkt in på Instagram för att kolla och det var då jag såg det och börja ringa honom (agenten) konstant. Till slut pratade vi och han berättade vad som händer. 

Davis tradades till Lakers för att tillsammans med LeBron James utmana om titeln. Klubben ville även ha Kawhi Leonard, men när stjärnan valde att gå till Clippers har rivalen i blivit en av de största konkurrenterna om mästarringen.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.