”I nytt storbråk – hotade med våld”

Uppgift: Klubben stänger av superstjärnan

Bråket mellan Antonio Brown och Oakland Raiders har eskalerat.

Brown ska ha hotat general managern Mike Mayock med fysiskt våld.

Nu uppges klubben stänga av sin störste stjärna.

Sportbladet rapporterade i går om att Antonio Brown öppet kritiserat sin egen klubb efter att ha blivit bötfälld för att ha uteblivit från två obligatoriska lagaktiviteter.

Nu har bråket eskalerat.

”Hotade med våld”

Enligt samstämmiga uppgifter i amerikanska medier ska Brown ha rykt ihop rejält med klubbens general manager Mike Mayock.

”Bråket blev aldrig fysiskt, enligt källor. Men efter att ha skrikit på varandra sa Brown att han skulle slå Mayock i ansiktet, sen sparkade han i väg bollen och sa: Bötfäll mig för det där!”, skriver NFL Networks reporter Ian Rapoport på Twitter.

”Blir avstängd”

Enligt ESPN:s Adam Schefter kommer Raiders att stänga av sin storstjärna. Något som i skrivande stund inte har bekräftats från officiellt håll.

Antonio Brown kom till Oakland Raiders inför den här säsongen. Han skrev på ett treårskontrakt värt motsvarande 480 miljoner kronor, där 290 miljoner är garanterad lön.

Om Brown stängs av för disciplinära skäl ogiltigförklaras garantin. Något som i så fall lär leda till att han lämnar klubben.

Vid 20-tiden, svensk tid, uttalade sig Mike Mayock inför lagets träningspass.

– Antonio Brown är inte här i dag. Han kommer inte att träna. Jag har ingen mer information i nuläget, utan återkommer när vi har mer att säga, sa Mayock.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN