Hon jagas i djungeln av lesbiska fans

Gaygrupp beredd göra vad som helst för att få träffa Martina Navratilova

Förra tennisstjärnan Martina Navratilova, 52, är en ikon för de homosexuella.

Nu är en hel busslast med lesbiska fans beredda att ”göra vad som helst” för att få möta sin idol.

Martina Navratilova.
Martina Navratilova.

Tjeck-amerikanska Martina Navratilova rankas som en av damtennisens största genom tiderna med fantastiska 59 Grand slam-titlar på meritlistan. Under karriären hann hon spela ihop 174 miljoner kronor i prispengar.

För tillfället deltar Navratilova i dokusåpan ”I’m A Celebrity... Get Me Out Of Here!” som spelas in i Murwillumbahs djungel i New South Wales, beläget i sydöstra Australien.

Organiserar busstur

Mer än 70 lesbiska kvinnor från ett sällskap vid namn Feathers är enligt Daily Star galna i Martina Navratilova och planerar att organisera en busstur för att försöka hitta sin idol. De australiska kvinnorna uppges ha blivit överlyckliga när de insåg att Navratilova befinner sig bara ett stenkast från dem.

– Våra medlemmar är beredda att bryta sig in på området för att träffa Martina. De är häpna över att veta att hon är såpass nära, säger Feathers sekreterare Leonie Seebohm enligt Daily Star.

”Hon ska bli djungelns drottning”

– Vi kan organisera en busstur till lägret för att visa vårt stöd och vifta med regnbågsflaggor (en symbol för mångfald) för att låta henne förstå att vi är exalterade över att hon är i området.

Men kvinnorna har ett tufft uppdrag framför sig då säkerheten kring djungellägret i Murwillumbah är rigoröst.

– Tjejerna skulle bli så exalterade över att få träffa Martina. Vi skulle bara vilja vifta med våra flaggor och få folk att rösta fram henne till djungelns drottning.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

Ämnen i artikeln