Elofsson och Sjöberg debuterar – i poker

Av: Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

Båda stjärnorna klara för Unibet Open i Algarve

Per Elofsson var stjärna när det gäller längd, Patrik Sjöberg i höjd. Nu möts de – i poker.

– Riktigt stort, säger Kalle Engström på Unibet, som har bjudit in de två spelarna till en stor turnering.

Längd möter höjd Längdskidåkaren Per Elofsson och Patrik Sjöberg ska spela pokerturnering.
Längd möter höjd Längdskidåkaren Per Elofsson och Patrik Sjöberg ska spela pokerturnering.

På torsdag, den 14 maj, är det dags för Unibet Opens sista deltävling för denna pokersäsong. Spelplatsen är Portugals solkust, Algarve.

Femte upplagan

Det är femte gången som pokerturneringen går av stapeln där spelare från hela Europa gör upp om ära och pengar. Sist det begav sig var det spanjoren Alvaro Aspas som tog hem spelet och blev 1,5 miljoner kronor rikare.

Hur det kommer gå för svenskarna den här gången återstår att se. Men att det blir ett spännande startfält råder det inga tvivel om, då sportprofilerna Per Elofsson och Patrik Sjöberg samt sportjournalisten Patrick Ekwall nu har meddelats spelklara för turneringen.

Debutanter

Hur det kommer att gå för debutanterna Elofsson och Sjöberg vet vi om en vecka då turneringen sätter i gång. Klart är att det kommer bjudas på hungrigt motstånd av såväl pokerproffs som kvalspelare från hela Europa.

– Det är glädjande att Unibet Open har blivit så omtyckt bland spelare. Att vi den här gången gästas av sportlegenderna Per Elofsson och Patrik Sjöberg känns riktigt stort, säger Kalle Engström på Unibets marknadsavdelning.

Rutinerade räven Ekwall

Men det finns alltså även en räv bland kändisarna, i form av sportjournalisten Patrick Ekwall som tidigare i år spelade Unibet Open i Budapest.

– Då var mitt mål att klara mig till maten. Att jag sedan gick vidare var en grymt härlig kick. Jag är ju en glad amatör så vi får se hur långt det räcker i Algarve.

Ekwall utesluter inte att de två debutanterna gör bra ifrån sig.

– Sjöberg och Elofsson kan nog gillra en och annan fälla.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN