Zlatan Ibrahimovic

”De kysser Zlatans fötter hela dagarna”

Av: 

Kristopher Karlsson

SPORTBLADET

Rivalens kritik mot PSG – och Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic svarade på sin fyra matcher långa avstängning genom att skjuta ligacuptiteln till PSG och storma ut från arenan.

Illavarslande, menar Marseilles förre president Bernard Tapie:

– Vem tror grabben att han är?

Trots en imponerande säsong i Frankrike med målkavalkader när han fått vara frisk har Zlatan Ibrahimovic många kritiker i landet under det senaste året. Bidragande faktor är PSG-stjärnans utbrott förra månaden då han kallade Frankrike för ett skitland och domare Lionel Jaffredo för ”ett rövhål”.

Den senaste i raden att kritisera den svenske PSG-stjärnan för hans agerande är förre Marseille-presidenten Bernard Tapie. Den karismatiske pampen tycker att PSG har alltför stort överseende med sin superstjärna.

”Varför vara rädd?”

– Vem tror grabben att han är? Han är viktigare än klubben, än presidenten. De kysser hans fötter hela dagarna, säger Tapie i en intervju med l'Equipe.

Zlatan stängdes fyra matcher för det redan klassiska utbrottet och svarade missnöjt med att han ”hellre blivit avstängd resten av säsongen” så att han kunde gå på semester. Därefter sköt han ligacuptiteln till PSG.

Tapie menar även att PSG-tränaren är för snäll mot sin anfallare och efterlyser en tydlighet som ledare.

– Vad har Blanc för anledning att vara rädd för Zlatan? Just nu är det bara en av dem som har vunnit VM, eller hur? säger Tapie.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sportbladet firar 13 rätt - 34 gånger i år! Rygga vårt andelssystem på Europatipset | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic

Olympique de Marseille