Medier hårdbevakar Monte Carlo-rallyt

avJohanna Mörtberg

Publicerad:
Uppdaterad:

Följ rallyt i tv, mobilen, radion och på webben

Foto: Peugeot Sport
Stéphane Sarrazin ska försöka försvara fjolårets tredjeplats i årets Monte Carlo-rally.

Aldrig har mediebevakningen varit så intensiv från Monte Carlo-rallyt. Eurosport direktsänder, det går också att följa rallyt via webben, rallyradion och telefonen.

Imorgon startar Monte Carlo-rallyt och redan nu står det klart att det kommer att bli en ytterst välbevakad tävling.

Fjolårsvinnaren Sébastien Ogier och fjolårstrean Stéphane Sarrazin står på startlinjen liksom Mikko Hirvonen som ska testa Fords Super 2000-bil. Skoda matchar bland andra finländaren Juho Hänninen och tjecken Jan Kopecky.

Direkt i Eurosport

Eurosport och Eurosport 2 sänder hela rallyt, imorgon börjar liverapporteringen med SS1-3 klockan 11.45 i Eurosport 2 och fortsätter till klockan 16 då Eurosport tar över för att sända direkt från SS4.

På torsdag börjar direktsändningarna redan klockan 10 i Eurosport 2 och håller på fram till 17 då SS5-SS9 visas. De avslutande sträckorna sänds från klockan 19 på fredagen.

Det går också att följa rallyt via webben, där tider, intervjuer och summeringar kommer att finnas på www.rally-irc.com. På webbplatsen kan man också lyssna på rallyradion och den som har en iPhone kan ladda hem en gratisapplikation via Appstore för att följa rallyt.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Motorsport

Rally