Elanga om superkroppen och tipsen från Ronaldo

Supertalangen har skaffat superkropp.

Anthony Elanga tycker inte att det är Cristiano Ronaldo-klass men avslöjar att superstjärnan brukar ge honom träningstips.

– Ibland är det bara jag och han på gymmet, säger 20-åringen.

Livet leker för Anthony Elanga.

Den svenske anfallsstjärnan har slagit genom i Manchester United, gjorde sitt första mål för landslaget i matchen mot Norge och har skaffat sig en superkropp.

När landslagsspelaren mötte media fick 20-åringen kommentera de uppmärksammade bilderna klubben publicerade från ett gymbesök.

– Det känns helt okej... Jag har en kropp sådär men jag jobbar hårt för den, säger Elanga med ett leende.

”Är på en helt annan nivå”

Manchester United la ut klippet tillsammans med en hyllning till den ambitiöse talangen. Klubben var inte ensamma om att ösa lovord över träningsbilderna; Det verkar som att han följer Cristiano Ronaldos träningsschema”, skrev ESPN.

– Många säger att jag har en kropp som Ronaldo men jag tycker inte det. Vi jobbar hårt på gymmet men det är en stor skillnad på mig och honom. Ronaldo är på en helt annan nivå, en nivå som jag vill komma upp i så det är bra att ha honom i klubblaget.

Har han hjälpt dig på gymmet?

– Nej, men vi pratar på gymmet. Ibland är det bara han och jag där. Han ger mig bra tips vad man jag ska göra för att kunna göra fler mål. Han är en inspiration för mig.

Vilken är favoritövningen Ronaldo tipsat dig om?

– Det är nog armhävningar, säger Elanga och skrattar.

”Känner mig väldigt vass”

Sverige möter Serbien på torsdag och mycket tyder på att Elanga kommer få chansen från start. När landslaget tränade under tisdagen körde Alexander Isak ett lugnare pass och flera spelare på mittfältet har matchats hårt under matcherna mot Slovenien och Norge.

– Jag känner mig bra. Jag var sjuk dagen innan matchen borta mot Slovenien, men nu är jag redo för Serbien. Jag är väldigt sugen på att få starta matchen. Jag kände mig väldigt vass på träningen, säger Elanga.

Anthony Elanga.
Anthony Elanga.

.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.